Siirry suoraan sisältöön

Kortit ja kutsut

Painetut kortit ja kutsut jättävät hyvän ensivaikutelman sekä lopuksi ihanan muiston.

Tilaa tai pyydä tarjous Aineisto-ohjeet
Kortit ja kutsut

Upeat kortit ja kutsut

Onko sinulle tulossa asiakastilaisuus, häät tai syntymäpäivät? Haluatko muistaa asiakastasi joulu- tai kesäkortilla? Entä jos lähettäisitkin poikkeuksellisesti kevät- tai syyskortin? Kutsukortti, kiitoskortti, yksiosainen tai taitettava – käsinkosketeltavat kortit ja kutsut toimivat aina.

Valitse materiaaliksi moneen käyttöön sopiva korttikartonki tai erityisesti kutsukortteihin sopivia helmiäissävyisiä korttimateriaaleja, pysty- tai vaakaversiona.

Voit lähettää meille joko valmiiksi suunnitellun painoaineiston tai antaa suunnittelutyön luovan osastomme käsiin.

Kortit ja kutsut toiveidesi mukaan

  • Laaja valikoima
  • Paljon erituntuisia papereita
  • Useita kokoja
  • Myös taitetut kortit
  • Huipputason suunnittelu
  • Nopea valtakunnallinen toimitus

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm