Mainostarrat

Mainostarrat toiveidesi mukaan pienistä suuriin, kohteesta riippumatta – kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti.

Tilaa tai pyydä tarjous
Mainostarrat lattiatarra

Mainostarrat – iso näkyvyys pienellä vaivalla

Mainos- ja seinätarrat ovat näppäriä ja helppoja markkinointikeinoja, kun haluat nopeaa näkyvyyttä kampanjallesi tai pitkäkestoista vaikuttavuutta brändillesi. Tarrat on helppo kiinnittää ja helppoja poistaa.

Mainostarrat toimivat erinomaisesti kaikissa huomiota vaativissa kohteissa sekä esimerkiksi tuote- ja laitemerkinnöissä. Saat meiltä tarrat toiveidesi mukaan pienistä suuriin, kohteesta riippumatta – kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti. Autamme myös suunnittelussa ja kiinnityksessä, tietenkin!

New call-to-action

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm