Siirry suoraan sisältöön

Mainostarrat

Mainostarrat toiveidesi mukaan pienistä suuriin, kohteesta riippumatta – kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti.

Tilaa tai pyydä tarjous
Mainostarrat lattiatarra

Mainostarrat – iso näkyvyys pienellä vaivalla

Mainos- ja seinätarrat ovat näppäriä ja helppoja markkinointikeinoja, kun haluat nopeaa näkyvyyttä kampanjallesi tai pitkäkestoista vaikuttavuutta brändillesi. Tarrat on helppo kiinnittää ja helppoja poistaa.

Mainostarrat toimivat erinomaisesti kaikissa huomiota vaativissa kohteissa sekä esimerkiksi tuote- ja laitemerkinnöissä. Saat meiltä tarrat toiveidesi mukaan pienistä suuriin, kohteesta riippumatta – kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti. Autamme myös suunnittelussa ja kiinnityksessä, tietenkin!

Mainostarrat netistä – Granoshopista

Granoshopista löydät mainostarrat, jotka voit muokata haluamallasi tavalla juuri yrityksesi tyylin mukaan. Voit suunnitella ja toteuttaa tarrat itse tai pyytää apua meiltä. Toteutamme myös logotarrat!

New call-to-action

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm