Siirry suoraan sisältöön

Myymälä­materiaalit ja esillepano

Näyttävillä myymälämateriaaleilla sekä oikealla esillepanolla on ratkaiseva vaikutus. Grano toteuttaa niin pienet kuin suuret toiveesi.

Tilaa tai pyydä tarjous
POS-materiaaleilla erotut kilpailijoistasi!

Myymälämateriaalit ja tuotteiden esillepano edistää menekkiä

Näyttävät myymälämateriaalit ja oikea esillepano tuovat tuotteesi esille. Samalla ne varmistavat tuotteesi pääsyn asiakkaasi ostoskoriin. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua hyödyntämään myymälämateriaalien kaikki mahdollisuudet.

Kun haluat parantaa asiakkaan ostokokemusta ja kasvattaa myyntiä, ota yhteyttä meihin. Myymälämarkkinoinnin asiantuntijamme tuntevat jakelutien mahdollisuudet ja he tietävät, että näyttävillä myymälämateriaaleilla sekä oikealla esillepanolla on ratkaiseva vaikutus onnistuneeseen lopputulokseen. 

Granolta saat niin pienet kuin suuretkin toteutukset: aina yksittäisistä hyllypaikoista hyllynpäätyihin ja kokonaisiin laajoihin kampanjoihin. Ohjaamme asiakkaat oikeanlaisella viestinnällä kaikissa tarvittavissa kohtaamispisteissä kohti ostotapahtumaa ja sitoutumista. Räätälöidyt ratkaisumme sisältävät kaiken tarvittavan – luovasta suunnittelusta ja logistiikasta toimintaa tehostaviin tilausjärjestelmiin sekä toteutukseen niin printti- kuin digitaalisissa kanavissa.

New call-to-action

Kattavaan myymälämateriaalien valikoimaamme kuuluu esimerkiksi: hyllypuhujat, lavakaulukset, displayt sekä muut point of sales-materiaalit.

Näillä laadukkailla materiaaleilla edistät myymälämarkkinointiasi helposti ja kustannustehokkaasti. 

  • Displayt
  • Esitetelineet
  • Hyllypuhujat, lavakaulukset yms.
  • Myymälämateriaalit
  • POS-materiaalit
  • Rakennesuunnittelu

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm