Tuote­kuvaus ja kuvan­käsittely

Tuotekuvat ja kuvankäsittely niin pieniin kuin suuriin projekteihin.

Tilaa tai pyydä tarjous
Tuotekuvaus ja kuvankäsittely

Laadukkaat tuotekuvat ovat selkeä kilpailuetu

Hyvä kuva toimii hyvin tuotteen eduksi, oli kyse printti-, digi- tai liikkuvasta kuvasta. Granolla on pitkän linjan kokemus tuotekuvaamisesta ja kuvankäsittelystä niin pienissä kuin suurissa projekteissa.

Tuotevalokuvauskumppanimme on keskittynyt laadukkaisiin tuotekuviin ja taikoo tuotteiden parhaat puolet esiin. Olemme erikoistuneet tuottamaan tuotekuvia myös verkkokaupan vaatimukset ja volyymin huomioiden.

Hyödynnämme kuvauksissa robotiikkaa ja automaatiota. Huolehdimme myös tuotetietojen sähköisestä siirrosta niin, että tuotteet ovat jopa saman päivän aikana järjestelmässäsi valmiina myyntiin. Käsittelemme suuretkin tuotemäärät ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm