Turva­tuotteet äänestys­paikoille

Pidetään huolta äänestäjistä ja vaalihenkilökunnasta – ohjeistusten mukaisesti.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Turvatuotteet äänestyspaikoille automaattinen käsidesiannostelija
  • Turvatuotteet äänestyspaikoille
  • Turvatuotteet äänestyspaikoille kyltit
  • Turvatuotteet äänestyspaikoille tarrat

Tehdään yhdessä turvalliset kuntavaalit

Vallitsevassa koronatilanteessa Oikeusministeriö on muistuttanut kuntia ja kaupunkeja huolehtimaan äänestyspaikkojen turvallisuudesta.

Granon vaaleihin sopivan turvatuotekokonaisuuden avulla voitte muistuttaa äänestäjiä turvaväleistä ja minimoida tartuntariskit. Perinteisten äänestyspaikkojen lisäksi turvatuotteemme sopivat myös ulko- ja drive-in-äänestyspaikoille.

Autamme teitä myös automatisoimaan kävijämäärän mittauksen äänestyspaikoilla. Lisäksi tarjoamme tarvittaessa turvamateriaalien kieliversiot ja taittopalvelut. Tuotteiden tilaaminen ja koko prosessi on tehty teille mahdollisimman helpoksi – me huolehdimme kaikesta, arjen auttajana.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm