Turvaväli­teippaukset myymälöihin ja liiketiloihin

Nopeasti toteutettava ratkaisu, jolla opastetaan asiakkaita sopiviin turvaväleihin.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Turvaväliteippaukset myymälöihin ja liiketiloihin
  • Turvaväliteippaukset myymälöihin ja liiketiloihin
  • Turvaväliteippaukset myymälöihin ja liiketiloihin

Nopeasti toteutettava ratkaisu turvavälien ohjeistukseen

Lattioihin asennettavilla turvavälistä muistuttavilla huomioteippauksilla ohjeistetaan asiakkaita pitämään tarvittava etäisyys kauppajonoissa, liiketiloissa, kouluissa, museoissa ja kirjastoissa.

Turvavälin arvioiminen on usein hankalaa. Julkisissa tiloissa ohjeistuksen noudattamiseen liittyy kuitenkin vahva sosiaalinen paine, ja siksi selkeät huomioteippaukset ovat hyvin toimiva malli. Näin lisätään etäisyyttä ihmisten välillä.

Meiltä saat turvaväliteippauksia myös mm. kärryihin ja laseihin. Teippauksia on saatavana myös säänkestävinä ja katuun liimattavina ulkotarroina.

New call-to-action

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm