Vuosi­kertomukset ja raportit

Laadukkaat vuosikertomukset ja yritysvastuuraportit saat Granolta – huolettomasti, stressittömästi ja halutessasi myös e-julkaisuna.

Tilaa tai pyydä tarjous Aineisto-ohjeet
  • Vuosikertomukset ja raportit, painettuna ja e-julkaisuna
  • Vuosikertomukset ja raportit kansilehti

Vuosikertomukset ja yritysvastuuraportit Granolta – painettuna ja e-julkaisuna

Vuosikertomuksella tai yritysvastuuraportilla on haastava tehtävä. Lopputuote päätyy tuhansiin käsiin, kuten muun muassa omistajille, lehdistölle, potentiaalisille työntekijöille, analyytikoille ja asiakkaille. Lisäksi itse prosessi on varsin vaativa.

Nopeus- ja virheettömyysvaatimukset yhdistettynä viime hetken muutoksiin ja täydennyksiin saattavat aiheuttaa kokeneellekin asiantuntijalle stressiä ja katkonaisia yöunia. Loppuhetkillä mielessä pyörii joka päivä (ja yö) ajatus, että tuleehan lopputuloksesta varmasti laadukas.

 

Meiltä saat vuosikertomuksellesi painetut versiot, e-julkaisut ja halutessasi myös taiton

Haluamme helpottaa vuosikertomusprojektiasi alusta loppuun. Meillä on kokemusta useiden vuosien ja satojen julkaisujen verran. Löydät meiltä parhaat ratkaisut erityyppisille julkaisuille, digipaino- tai offset-tekniikalla, hoidamme sinulle niin suuret kuin pienet painosmäärät.

Vuosikertomuksen e-julkaisu on kuin piste i:n päälle, sillä se tuo vuosikertomuksesi myös digitaalisin kanaviin. Ylivoimaisen paino-osaamisen lisäksi käytössäsi on myös muun muassa graafisen suunnittelun palvelut sekä kielenhuolto- ja käännöspalvelut.

Vuoden mittavimman urakan ei tarvitse olla vuoden uuvuttavin urakka. Ota yhteyttä – keskustellaan tärkeän työsi yksityiskohdista, teknisistä mahdollisuuksista ja henkilökohtaisesta palvelusta.

  • Paperin valinta ja painatus
  • Erikoisefektit
  • Postitus ja varastointi 
  • e-julkaisut
  • Graafinen suunnittelu ja taitto
  • Kielenhuolto
  • Käännöspalvelut yli 100 kielelle

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm