Siirry suoraan sisältöön

VUSION Rail
-hyllyn­reuna­näyttö

Tilaa tai pyydä tarjous
Vusion Rail -hyllynraunanäytöt Granolta

VUSION Rail -hyllynreunanäyttö herättää asiakkaasi huomion liikkuvalla kuvalla


Mikä on VUSION Rail?

VUSION Rail -hyllynreunanäyttö on sekä näyttävä katseenkääntäjä että käytännöllinen apuri hinnoittelussa. Liikkuva kuva herättää asiakkaasi huomion kauppojen käytävillä erottaen yrityksesi ja ennen kaikkea tuotteesi kilpailijoistaan.

VUSION Rail on dynaamisen sisällön hyllynreunanäyttö, joka nimensä mukaisesti asennetaan hyllyn reunaan. Näyttöjä voidaan yhdistää toisiinsa ja ne esittävät haluamaasi sisältöä, kuten videota, tuotteen hinnan sekä kuvia.

Videolta näet, mitä kaikkea VUSION Railin avulla voi tehdä:

VUSION Rail on kuvanlaadultaan terävä ja ulkoasultaan moderni

VUSION Rail -hyllynreunanäytöt ovat 4K-näytöillä varustettuja POS-tuotteita. 4K-näytöt takaavat tarkan kuvan ja laadun. Ulkoasultaan VUSION Rail on modernin siro, sillä asentamisen jälkeen siinä ei roiku johtoja. Johdot saa piilotettua kätevästi hyllyn sisälle. Näytön iskunkestävyys on testattu ja siinä on suoja, joka voidaan vaihtaa tarvittaessa. Samalla se on hiljainen, joten se sopii tilaan kuin tilaan.

Osallista asiakkaasi
näyttöratkaisun avulla

VUSION Rail on oiva valinta myös siksi, että voit sen avulla osallistaa ja aktivoida asiakkaitasi suoraan kaupan hyllyltä – kirjaimellisesti. Sisältöön voi laittaa QR-koodin, joka voi ohjata esimerkiksi yrityksesi sivuille tai lisätietoihin.

Voinko ohjata tai muokata VUSION Rail -hyllynreunanäyttöä etänä ja paikan päällä?

Kyllä molempiin! Näytöt voidaan synkronoida keskenään, jolloin elektroniset hintalaput päivittyvät heti kaikkiin VUSION Rail -näyttöihin. Tarvittaessa voit päättää, mitkä näytöt näyttävät hintoja, kuvaa tai videota (tai vaikka kaikkia kerralla!), joten voit muokata sisältöä juuri haluamallasi tavalla. Kaikki tämä onnistuu turvallisesti pilvipalvelun kautta.

Hyllynreunanäyttöjen alapuolella on kosketusnäyttö, jonka ansiosta aineiston nopea muokkaaminen onnistuu vaivatta myös paikan päällä. Voit siis muuttaa hintalappusi, videosi ja kuvasi milloin tahansa, missä tahansa.

Millaista sisältöä VUSION Railiin kannattaa tehdä?

VUSION Rail on omiaan elektronisena hintalappuna, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö siinä voisi olla muutakin sisältöä. Tässä muutama inspiroiva idea, joita voit hyödyntää näyttöratkaisun sisällöntuotossa:

  • Brändisi värit liikkuvana kuvana. Mukana brändillesi ominaisia graafisia elementtejä, jotka näkyvät taustalla.
  • Ajankohtaista tietoa, joka sopii hetkeen ja tuotteeseesi. Esimerkiksi ”Tämän sään kanssa sopii tämä tuote”.
  • Alekampanjan aika, jotta asiakas tietää että jos hän ei nyt toimi, hän menettää hyvän tarjouksen.

Saat apua sisällöntuotantoon Granolta. Samalla, kun asennamme hyllynäytön, voimme suunnitella ja toteuttaa kanssasi toimivat sisällöt tuotteillesi. Oli kyseessä sitten kampanja, alennus tai vaikka uuden tuotteen lanseeraus, teemme visuaalisesti näyttävää sisältöä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

VUSION Rail
-hyllynreunanäytöt joka koossa Granolta

Granolta löydät kaikki koot VUSION Rail -hyllynreunanäytöistä:

  • 60 cm
  • 90 cm
  • 120 cm

Katselukulma on noin 180°

VUSION-Rail-mitat-2023

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm