Siirry suoraan sisältöön

4 syytä valita Sokopro-projektipankki

4 syytä valita Sokopro-projektipankki

SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu. Sen avulla rakennusprojektin hallinnointi on joustavaa, oli kyseessä sitten yksittäinen rakennusprojekti, julkisivuremontti tai iso kauppakeskus – saat vaivattomasti tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista. Projektipankki on käytössäsi 24/7 paikasta riippumatta. 

Teknisesti SokoPro on vertaansa vailla, mutta erityisen ylpeitä olemme asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä:

Eniten käyttäjiä Suomessa

SokoPro -projektipankilla on käyttäjinä yli 40 000 rakennusalan ammattilaista. SokoPro onkin Suomen johtava projektipankki.

Jatkuvasti kehittyvä

Asiakkaat ovat parhaita ystäviämme. Vahva asiakassuhde ja saatu palaute auttavat meitä kehittämään projektipankkia entistä paremmaksi. Ole mukana kehittämässä SokoProta ja hyödy kehittäjäkumppaneiden näkemyksestä.

Suomalaisuuden puolestapuhuja

SokoPro on 100-prosenttisesti suomalainen palvelu ja sille on myönnetty oikeus käyttää avainlippumerkkiä.

Tietoturvan edelläkävijä

Olemme Suomen ainoa projektipankki, joka on saanut Nixu Oy:n tietoturvasertifikaatin. Pohjoismaiden johtavan tietoturvakonsultointiyhtiön myöntämä sertifikaatti on osoitus tuotteen korkeasta tietoturvatasosta.

SokoPro on varma valinta rakennustyömaan ja kiinteistön hallinnointiin. Lisäksi Granon kattava verkostot takaavat nopeat tulosteiden toimituksen niin talvipakkasilla kuin kesähelteillä.

Lue seuraavaksi kuinka Skanska hyödyntää Sokopro-projektipankkiaan valtavissa projekteissaan.

Case Skanska  

Juttu on julkaistu alun perin 26.10.2015 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.