Siirry suoraan sisältöön

Grano 10 vuotta – vaikuttavia toteutuksia katse tulevassa

Grano 10 vuotta – vaikuttavia toteutuksia katse tulevassa

Kymmeneen vuoteen on mahtunut vaikuttavia toteutuksia, laidasta laitaan ja kaikilla pinnoilla.

Grano syntyi 10 vuotta sitten, kesäkuussa 2014, kun graafisen alan pitkän linjan luottopelurit Kopijyvä ja DMP yhdistivät voimansa. Kymmeneen vuoteen on mahtunut huima määrä kasvua, kehitystä, muutoksia ja ennen kaikkea upeita toteutuksia sekä tyytyväisiä asiakkaita.

Grano viettää nyt historiallista 10-vuotisjuhlaa, mutta yrityksen juuret ulottuvat useiden vuosikymmenien päähän. Granoon on sulautunut vuosien varrella lukuisia alansa huippuyrityksiä, mm. painoalan arvostetut konkarit Multiprint, Lönnberg ja Fram sekä valomainoksista tunnettu Neon 2. Tänä päivänä jokainen näistä yrityksistä toimii yhdessä Granona ja on tuonut oman erityisosaamisensa asiakkaiden käyttöön, monikanavaisesti saman katon alla.

Tiesitkö, että yrityksien yhteinen nimi Grano on lähtöisin espanjankielisestä sanasta ja tarkoittaa jyvää?

Kuvassa vasemmalta katsottuna Ann-Maj Ullner-Korpi, Kimmo Kolari ja Annica Karjala.

Kuvassa vasemmalta Ann-Maj Ullner-Korpi, Granon toimitusjohtaja Kimmo Kolari ja Annica Karjala.

Ammattitaitoinen henkilökunta on Granon kantava voima

Granon johtotähti on ehdottomasti osaava henkilökunta. Taitavat granolaiset huolehtivat asiakkaista ja vievät yritystä eteenpäin.

– Olemme äärettömän ylpeitä henkilöstömme ammattitaidosta ja sitoutumisesta asiakkaita kohtaan. Laatu ja työntekijöidemme oma panostus työhön näkyvät vahvasti päivittäisessä tekemisessä, tiivistää Granon toimitusjohtaja Kimmo Kolari.

– Kuluneen vuosikymmenen aikana olemme onnistuneet laajentamaan toimintaamme, vahvistamaan markkina-asemaamme ja rakentamaan tiiviin yhteisön, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa menestystämme. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman jokaisen Granolaisen sitoutumista, kovaa työtä ja omistautumista, Kimmo jatkaa.

Katse tulevaan, historia mielessä

Granon matka sai alkunsa huippuosaamisen yhdistämisestä ja halusta palvella asiakkaita mahdollisimman laajalla skaalalla, saman brändin alla. Osaamista on kasvun myötä karttunut lukuisilta yrityksiltä ja osaajilta. Laaja-alainen ammattitaito, osaava henkilöstö ja pitkä historia alalla ovat tuoneet vahvan aseman markkinoilta, mutta kehitys jatkuu ja suunta on valittu.

Tulevaisuus näyttää Granolle valoisalta. Suomen yleinen taloustilanne on osoittanut piristymisen merkkejä ja tämä näkyy asiakkaiden kasvavina panostuksina markkinointiin. Suurena mutta ketteränä toimijana Granolla on erinomaiset edellytykset vastata asiakkaiden tarpeisiin ja auttaa heitä viestimään vaikuttavasti entistä monipuolisemmilla ratkaisuilla.

Grano on kehittänyt toimintaansa viime vuosina mm. Vantaan suurtehtaan muodossa, mutta panostukset eivät ole jääneet vain tuotantotilojen kehittämiseen. Myös vastuullisuus on erittäin tärkeä osa yrityksen arvoja ja sen kehittämisen eteen ollaan tehty töitä pitkäjänteisesti:

"Vastuullisuus tarkoittaa Granolla tekoja. Me olemme mukana rakentamassa kestävää, yhdenvertaista, eettisempää, turvallisempaa sekä ympäristöystävällisempää tulevaisuutta."

Tämän lupauksen lunastamme päivittäin ja kehitämme toimintaamme entistäkin vastuullisemmaksi. Ympäristövastuun osalta Grano on määrittänyt yhdeksi tavoitteekseen käyttää 100% uusiutuvaa sähkö- ja lämmitysenergiaa vuoteen 2025 mennessä. Tämä on kuitenkin vain yksi tavoitteista, voit tutustua muihin ympäristötavoitteisiimme täällä.

Loppukateettina voidaan todeta ettei ilman teitä, asiakkaitamme, olisi meitä emmekä olisi saavuttaneet hienoa 10 vuoden rajapyykkiä. Toteutetaan jatkossakin yhdessä entistä vaikuttavampia ja vastuullisempia ratkaisuja, pinnalla millä hyvänsä!

Vastuullisuus Granolla >>