Siirry suoraan sisältöön

Granolle jälleen hopeaa EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa

Grano oli mukana toista kertaa EcoVadiksen vastuullisuusarvioinnissa. Viimeksi osallistuimme arviointiin vuonna 2021, jolloin pääsimme myös hopealle. Tällä kertaa Grano paransi tulostaan viidellä pisteellä. Tulos on parempi kuin 92 %:lla kaikista EcoVadis-arvioinneissa mukana olevista yrityksistä.

Mikä on EcoVadis? 

EcoVadis on maailman luotettavin liiketoimintojen vastuullisuusarvioija, joka on riippumaton ja kansainvälisesti tunnettu organisaatio. EcoVadis arvioi ja pisteyttää yritysten ESG (Environment, Social, Governance) -suorituskykyä. EcoVadiksen kriteerit perustuvat maailman johtaviin eettisiin standardeihin, kuten esimerkiksi GRI, UNGC ja ISO 26000. Toimintaa valvoo kansainvälinen tieteellinen komitea. EcoVadis-arviointia on käyttänyt noin 75 000 yritystä, 200 toimialalla ja 160 maassa.  

Granolle viisi pistettä lisää aktiivisella vastuullisuustyöllä 

Grano kehitti ympäristötavoitteitaan viime vuonna. Olemme tehneet töitä asetettujen ympäristötavoitteiden eteen ja nyt tavoitteiden mittaamisesta saadaan laadukasta dataa, jonka ansiosta EcoVadiksen kokonaistulos kasvoi viidellä pisteellä. Olemme panostaneet erityisesti seurantaan, jotta voimme kerätä oikeanlaista dataa ja parantaa suoritustamme myös jatkossa. 

”Meillä on nyt enemmän ja paremman dataa, jotta edistymistämme voi paremmin seurata”, toteaa Granon laatu ja vastuullisuusjohtaja Tytti Liven ja lisää: 

 ”Olemme iloisia, että tuloksemme kasvoi ja jatkamme kehittämistä.” 

 

Lue lisää Granon vastuullisuudesta >>

Juttu on julkaistu alun perin 30.01.2023 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.