Takaisin

Helsingin Hernesaaressa sijaitseva 1800-neliöinen sauna- ja ravintolakompleksi Löyly valmistui sopivasti kesän kynnyksellä, toukokuussa 2016. Hanke herätti jo etukäteen valtavasti kiinnostusta, ei vähiten näyttävän puuarkkitehtuurin sekä nimekkäiden puuhamiesten, näyttelijä Jasper Pääkkösen sekä kansanedustaja Antero Vartian vuoksi.

loyly_2.png

Löylyn edistymistä saatiin seurata verkossa reaaliaikaisesti Granon SokoPro-työmaakameran avulla. Työmaakamera ottaa kohteesta jatkuvasti korkealaatuisia kuvia ja välittää ne mobiiliverkossa palvelimelle. Kaikki kuvat ovat saatavilla miltä tahansa selaimelta, milloin tahansa.

SokoPro-työmaakamera koostuu kamerasta, mobiiliverkossa välitettävistä kuvista sekä helppokäyttöisestä kuvien katselu- ja hallintasovelluksesta. Säänkestävä koteloitu kamera ja kahden operaattorin matkapuhelinverkko ovat toimintavarmoja myös haastavammissa kohteissa. Järjestelmä toimii matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella ja tarvitsee toimiakseen vain sähkökytkennän.

Jasper Pääkkönen kertoo:

"Tiesimme jo alusta alkaen ryhtyvämme niin haastavaan ja monimutkaiseen rakennushankkeeseen, että se oli pakko saada taltioitua raksakameran kautta timelapse-videolle. Timelapse-video toimii markkinointityökalunamme, mutta on myös arvokas muisto meille paikan rakentajille, vielä vuosikymmenien päästäkin.”

 yömaakamera tietää mitä rakennuksellasi tapahtuu. Se ottaa jatkuvasti kohteesta korkealaatuisia kuvia ja välittää ne mobiiliverkossa palvelimelle.