Takaisin

 Toimistomiljöö Toimitilateippaukset Grano

Toimistomiljöön tunnelma on yrityksen käyntikortti asiakkaiden suuntaan, ja toimiva tilahierarkia on edellytys hyvään työviihtyvyyteen. Tästä syystä monet yritykset panostavat tilojensa suunnitteluun ja toteutukseen.

Helsinkiläinen Lexia Asianajotoimisto Oy muutti uusiin toimitiloihin marraskuussa 2016. Vanhat tilat olivat käyneet ahtaiksi, eivät enää palvelleet tarkoitustaan tilankäytön ja toiminnallisuuksien osalta.

Yrityksen toimitilat ovat tärkeitä sekä työntekijöille että asiakkaille. Tilat viestivät yrityksen brändiä, joten niihin halutaan panostaa. Lexian uudet toimitilat brändättiin Granon toimesta. Grano hoiti näkösuojakalvojen asennuksen, tapettien painamisen ja asennuksen sekä lasiseinissä ja -ovissa olevien turvanauhojen teippauksen sisustusarkkitehdin ja graafisen suunnittelijan tekemien suunnitelmien pohjalta.

”Kaikki toimi erinomaisesti ja tuli hoidettua ajallaan. Grano toimitti meille isoja mallikappaleita, joista oli helppo nähdä, miltä lopputulos tulee näyttämään. Tiloista tuli kauttaaltaan siistit ja tyylikkään”, Lexia Asianajotoimisto Oy:n toimistopäällikkö Regina Hartikka kertoo.

Toimistomiljöö Toimitilateippaukset Grano

Toimistomiljöö Toimitilateippaukset Grano

Toimistomiljöö Toimitilateippaukset Grano