Myymälämarkkinointi rakentaa brändiä

Myymälä- tai jakelutiemarkkinoinnin toimenpiteet vaikuttavat aina brändiin. Siksi myös myymälässä ja jakelutiessä on tärkeää, että itse brändi näkyy, kun halutaan vaikuttaa ostopäätökseen.

Miten palvelumme toimii?

Myymälämarkkinointi on oma taiteen lajinsa: ostaja ei aina ole sama kuin tuotteen kuluttaja. Siksi on oleellista ymmärtää asiakkaan arvot, se miten ja missä hän haluaa ostaa, miten hän käyttäytyy ja mitkä ylipäätään ovat hänen ostomotiivinsa. On hyvä tietää, ostaako hän itselleen vai jollekin toiselle.

Myymälä on kasvava media, ja kivijalka voi hyvin verkkokaupan kasvusta huolimatta. Räätälöidyt, näyttävästi toteutetut myymäläratkaisut edistävät myyntiä ja konvertoituvat myös digitaaliseen muotoon. Myyntiä edistäen, brändin huomioiden.

Me tarjoamme kaiken tarpeellisen aina materiaalivalinnoista rakennesuunnitteluun sekä painamiseen ja asennukseen. Hanki erilaiset myymäläratkaisut meiltä helposti ja mukavasti.

New call-to-action

Uutuustuote: VUSION Rail -hyllynreunanäyttö

Digitaalinen VUSION Rail -hyllynreunanäyttö on sekä näyttävä katseenkääntäjä että käytännöllinen apuri hinnoittelussa. Liikkuva kuva herättää asiakkaasi huomion myymälän käytävällä erottaen tuotteesi kilpailijoistaan.

Tutustu myymälöiden
tuoteratkaisuihin

Kävijämäärän seurannalla varmistat, ettei liiketilasi tule liian täyteen.
Digitaaliset näytöt herättävät huomiota ja viestivät tehokkaasti.
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Laadukas hyllypuhuja kiinnittää asiakkaan huomion ja erottaa tuotteesi kilpailijoiden joukosta.
Valitse valmiista valikoimasta tai kysy 100% tuotteellesi kustomoitu kokonaisuus.
Onko toimitilasi sisä- tai ulkopuolella ikkunapintaa, joka on hyödyntämätöntä mainostilaa? Anna viestisi näkyä ikkunateippauksilla!
Laadukas juliste miellyttää silmää ja välittää viestiä tehokkaasti.
Ohjaa asiakkaasi oikealle polulle Granon kylteillä ja opasteilla.
Mainoskyltit ja opasteet ovat tärkeitä huomion herättäjiä mm. tapahtumissa, liiketiloissa ja yleisissä tiloissa. Saat meiltä kyltit ja opasteet palveluna aina suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen.
Mainoslakanat, banderollit ja kankaat ovat elementissään, kun haluat tavoittaa kohderyhmäsi vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.
Mainoslippu on tapahtumamarkkinoinnin avainpelaaja! Granon mainosliput toteutetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, joten ne sopivat vaativiinkin ulko-olosuhteisiin.
Mainostarra on varma huomionherättäjä! Meiltä saat tarrat pienemmistä vaihtoehdoista aina suuriin ikkuna- ja lattiatarroihin asti.
Myymälämateriaaleilla ja oikealla esillepanolla on ratkaiseva vaikutus ostopäätökseen.
Myymälämiljöiden suunnittelu, toteutus ja asennus.
Point of Sales -materiaalit tarjoavat tuotteillesi ainutkertaisen mahdollisuuden erottua kilpailijoista. Hyllypuhujat, lavakaulukset ja erilaiset displayt, yms.
Kassoille ja tiskeille asennettavat suojalevyt ehkäisevät pisaratartuntoja liiketiloissa. 
Brändättyjen tablet- ja näyttötelineiden avulla demonstroit kätevästi yrityksesi tuotteita ja palveluja erilaisissa tapahtumissa ja yrityksesi tiloissa.
Grano tarjoaa markkinoiden laajimmat teippauspalvelut sisätiloihin. Panosta ilmeeseen, joka tavoittaa, sitouttaa ja tekee yrityksesi tarinan näkyväksi – ilman mediakustannuksia!
Turvaväliteippauksilla muistutat liiketilasi asiakkaita asianmukaisesta turvavälistä jonottaessa.
VUSION Rail -hyllynreunanäyttö on sekä näyttävä katseenkääntäjä että käytännöllinen apuri hinnoittelussa. Liikkuva kuva herättää asiakkaasi huomion kauppojen käytävillä erottaen yrityksesi ja ennen kaikkea tuotteesi kilpailijoistaan.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm