Siirry suoraan sisältöön

Myymälämarkkinointi rakentaa brändiä

Myymälä- tai jakelutiemarkkinoinnin toimenpiteet vaikuttavat aina brändiin. Siksi myös myymälässä ja jakelutiessä on tärkeää, että itse brändi näkyy, kun halutaan vaikuttaa ostopäätökseen.

Miten palvelumme toimii?

Myymälämarkkinointi on oma taiteen lajinsa: ostaja ei aina ole sama kuin tuotteen kuluttaja. Siksi on oleellista ymmärtää asiakkaan arvot, se miten ja missä hän haluaa ostaa, miten hän käyttäytyy ja mitkä ylipäätään ovat hänen ostomotiivinsa. On hyvä tietää, ostaako hän itselleen vai jollekin toiselle.

Myymälä on kasvava media, ja kivijalka voi hyvin verkkokaupan kasvusta huolimatta. Räätälöidyt, näyttävästi toteutetut myymäläratkaisut edistävät myyntiä ja konvertoituvat myös digitaaliseen muotoon. Myyntiä edistäen, brändin huomioiden.

Me tarjoamme kaiken tarpeellisen aina materiaalivalinnoista rakennesuunnitteluun sekä painamiseen ja asennukseen. Hanki erilaiset myymäläratkaisut meiltä helposti ja mukavasti.

New call-to-action

Uutuustuote: VUSION Rail -hyllynreunanäyttö

Digitaalinen VUSION Rail -hyllynreunanäyttö on sekä näyttävä katseenkääntäjä että käytännöllinen apuri hinnoittelussa. Liikkuva kuva herättää asiakkaasi huomion myymälän käytävällä erottaen tuotteesi kilpailijoistaan.

VUSION Rail

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Harri Halonen
Asiantuntijamyynti
Valomainokset ja miljöö.
Ville Hellsten
Asiantuntijamyynti
Valomainokset ja miljöö.
Maija Hirvonen
Asiantuntijamyynti
Miljööpalvelut POS-tuotteista eri pinta-
ja tapahtumaratkaisuihin sekä
digitaaliset palvelut.
Pasi Osala
Asiantuntijamyynti
Miljööpalvelut, tapahtumat, messut, digital signage -ratkaisut ja markkinointilogistiikka.

Tutustu myymälöiden
tuoteratkaisuihin

Kävijämäärän seurannalla varmistat, ettei liiketilasi tule liian täyteen.
Digitaaliset näytöt herättävät huomiota ja viestivät tehokkaasti.
Granon asiantuntijat ottavat yrityksesi graafisen suunnittelun haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.
Laadukas hyllypuhuja kiinnittää asiakkaan huomion ja erottaa tuotteesi kilpailijoiden joukosta.
Valitse valmiista valikoimasta tai kysy 100% tuotteellesi kustomoitu kokonaisuus.
Onko toimitilasi sisä- tai ulkopuolella ikkunapintaa, joka on hyödyntämätöntä mainostilaa? Anna viestisi näkyä ikkunateippauksilla!
Laadukas juliste miellyttää silmää ja välittää viestiä tehokkaasti.
Ohjaa asiakkaasi oikealle polulle Granon kylteillä ja opasteilla.
Mainoslakanat, banderollit ja kankaat ovat elementissään, kun haluat tavoittaa kohderyhmäsi vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.
Mainoslippu on tapahtumamarkkinoinnin avainpelaaja! Granon mainosliput toteutetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, joten ne sopivat vaativiinkin ulko-olosuhteisiin.
Mainostarra on varma huomionherättäjä! Meiltä saat tarrat pienemmistä vaihtoehdoista aina suuriin ikkuna- ja lattiatarroihin asti.
Myymälämateriaaleilla ja oikealla esillepanolla on ratkaiseva vaikutus ostopäätökseen.
Myymälämiljöiden suunnittelu, toteutus ja asennus.
Point of Sales -materiaalit tarjoavat tuotteillesi ainutkertaisen mahdollisuuden erottua kilpailijoista. Hyllypuhujat, lavakaulukset ja erilaiset displayt, yms.
Brändättyjen tablet- ja näyttötelineiden avulla demonstroit kätevästi yrityksesi tuotteita ja palveluja erilaisissa tapahtumissa ja yrityksesi tiloissa.
Grano tarjoaa markkinoiden laajimmat teippauspalvelut sisätiloihin. Panosta ilmeeseen, joka tavoittaa, sitouttaa ja tekee yrityksesi tarinan näkyväksi – ilman mediakustannuksia!
VUSION Rail -hyllynreunanäyttö on sekä näyttävä katseenkääntäjä että käytännöllinen apuri hinnoittelussa. Liikkuva kuva herättää asiakkaasi huomion kauppojen käytävillä erottaen yrityksesi ja ennen kaikkea tuotteesi kilpailijoistaan.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm