Pisarasuojat ja turvatuotteet virusten leviämistä vastaan

Me Granolla teemme kaikkemme, jotta yrityksesi pyörät pyörivät turvallisesti. Olemme tuoneet markkinoille runsaasti erilaisia virusten leviämistä ehkäiseviä tuotteita.

Valikoimistamme löydät esimerkiksi

Lisäksi valikoimistamme löytyy:

Tutustu myös poikkeustilaviestinnän palveluihimme. Tiedottamisen ja viestimisen tarve on poikkeustilasta johtuen kasvanut. Kokeile suoraviestintää kirjeellä, kortilla tai esitteellä – ja tavoita tärkeän viestisi vastaanottaja virallisilla tiedotteilla tai vaikkapa kannustavilla viesteillä nyt poikkeusaikana.

Tutustu turvatuoteratkaisuihin

Antimikrobisella kalvolla voit suojata minkä tahansa pinnan, esim. ovenkahvat, kosketusnäytöt ja maksupäätteet.
Kassoille ja tiskeille asennettavat suojalevyt ehkäisevät pisaratartuntoja liiketiloissa. 
Granolta löydät kaikenlaiset turvatuotteet äänestyspaikoille. Tarjoamaamme kuuluvat mm. turvavälitarrat, tiskeille asennettavat suojapleksit ja automaattinen kävijämäärän seuranta liikennevaloilla.
Turvaväliteippauksilla muistutat liiketilasi asiakkaita asianmukaisesta turvavälistä jonottaessa.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm

Lue asiantuntija-artikkeleita aiheesta