Siirry suoraan sisältöön

Sisustustarrat ja -tapetit yrityksille – 4 käyttövinkkiä

Sisustustarrat ovat olleet pitkään kotien juttu, mutta sisustustarroilla elävöität kätevästi myös yrityksesi toimitilat. Erilaiset personoidut seinätarrat, lattiatarrat ja ikkunatarrat piristävät tilaa kuin tilaa ja esittelevät yrityksesi visuaalista ilmettä asiakkaillesi. Lisäksi voit vaihtaa niitä sesongin, kampanjan ja tilan mukaan helposti ja vaivattomasti. Näiden neljän vinkin avulla saat inspiraatiota sisustustarrojen käyttöön yrityksesi tiloissa!

1. Yrityksen arvoista omat tarrat

Arvojen näkyminen eri pinnoilla vahvistaa sanomaasi. Tahdoitpa sitten esitellä arvojasi toimitiloissa käyville asiakkaillesi tai muistuttaa arvojen läsnäolosta työntekijöillesi, on tämä oiva keino tuoda arvot näkyville. Samalla arvot eivät ole vain sanoja, vaan hienoja elementtejä osana yrityksen sisustusta.

2. Isot sisustustarrat- ja tapetit piristävät tyhjää pintaa

Suuriin sisustustuotteisiin lukeutuvat muun muassa lattiatarrat, ikkunatarrat, seinätarrat- ja -tapetit. Pinta-alaltaan suuriin pintoihin voit hyödyntää näitä. Samalla suurelle pinta-alalle mahtuu monenlaisia kuvia, kuten maisemia ja brändikuvia. Vaikka kyseessä on tarra, se ei lähde irti liian helposti. Kuitenkin liisteröitävä tapetti on pysyvämpi ratkaisu, jos kaipaat pidempää muutosta ilmeeseen. Suosittelemme suurien tarrojen sekä tapettien asentamista varten ottamaan yhteyttä ammattilaiseen, joka taitaa asennustyön varmasti.

3. Sisustustarrat omalla tekstillä

Sisustustarran ei tarvitse olla aina kuva, vaan se voi olla myös teksti tai logo. Erilaiset sitaatit ja motot ovat omiaan sisustustarroina varsinkin, jos ne kuvaavat yritystäsi ja yrityksesi arkea. Tekstitarrat ovat käytännöllisiä myös opastustarkoituksessa: Esimerkiksi kahvihuoneen kaappien merkitseminen tarroilla helpottaa asioiden löytämistä.

4. Muistoja asiakkaille tarran muodossa

Asiakkaan vieraillessa liiketilassasi on sinulla hyvä tilaisuus antaa muistoksi tarroja, jotka viestivät yrityksestäsi ja brändistäsi. Voit myös laittaa liikelahjan tai terveisien mukana tarran. Tarran ei ole pakko olla juuri yrityksesi slogan tai logo, vaan se voi olla näyttävä sisustuselementti, joka tuo iloa asiakkaallesi. Esimerkiksi kaunis maisemakuva tai yrityksen brändiväreillä varustettu tarra jäävät mieleen ja ovat hauska muisto.

Älä unohda laittaa tarroja mukaan tilaukseen! Sinulla on tilaisuus yllättää asiakkaasi positiivisesti pienellä extralla.

Bonus! PVC-vapaat tarrat sopivat moneen käyttöön

Laadukkaat, ympäristöystävälliset ja PVC-vapaat tarrat toimivat erilaisissa tiloissa ja erilaisilla pinnoilla. Ne ovat myrkyttömiä ja turvallisia, ja samalla kertovat yrityksesi vastuullisesta päätöksestä käyttää myrkyttömiä tuotteita. Oli kyseessä sitten lasi, ovi, seinä tai lattia, voit sisustaa yrityksesi toimitilat ympäristöä unohtamatta ja toiveittesi mukaan.

Tarrat ja teipit löydät täältä! >>