Vapauttava markkinointilogistiikka

Markkinointilogistiikka helpottaa yrityksesi arkea

Markkinointilogistiikan ulkoistus on monessa tilanteessa järkevää. Logistiikan ulkoistus vapauttaa resursseja omaan ydinliiketoimintaan niin henkilö- kuin toimitilakustannusten osalta. Kustannussäästöjen lisäksi volyymien vaihteluja on helppo seurata ja reagoida niihin.

Mitä markkinointilogistiikka on ja mitä se sisältää?

Markkinointilogistiikka on yritysten erilaisten materiaalien hallintaa. Markkinointilogistiikan palveluita kannattaa hyödyntää mm. tapahtumamateriaalien sekä muiden myynti-, markkinointi- ja viestintämateriaalien varastointiin, postitukseen ja toimitukseen. Myös tuotteiden keräily, pakkaaminen, kuoritus, osoitteiden ajo ja tarpeen mukaan myös muovitus sisältyy laadukkaaseen markkinointilogistiikan palveluun.

Tänä päivänä materiaalien tilausten pitää myös onnistua kätevästi helppokäyttöisen järjestelmän kautta.

Granon logistiikkapalvelut takaavat tehokkuuden ja sujuvuuden

Granon markkinointilogistiikkatilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla, lentokentän läheisyydessä. Sijainti takaa erittäin tehokkaan toimitusketjun (myös kotimaan ulkopuolelle) ja noudot sekä viennit hoituvat helposti. Tehokkuutta ja taloudellisuutta prosessiin tuo Granon suurimman painotuotantoyksikön kanssa samoissa toimitiloissa operointi, joka mahdollistaa painettavan materiaalin siirtämisen ilman kuljetusta ympäristöystävällisesti varastoon.

Granon modernin tilausjärjestelmän avulla voit seurata materiaaliesi reaaliaikaista tilannetta verkossa 24/7. Sellaisten tuotteiden osalta, joiden menekkiä on haastava ennustaa, suositellaan Print On Demand -ajattelua, jolloin materiaaleja painetaan ja postitetaan todellisen tarpeen mukaan. Granon pohjoismaiden suurimman painotuotannon avulla tämä onnistuu helposti.

 

Granolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus menestyksekkäistä logistiikan ulkoistuksista. Kun haluat siirtää yrityksesi logistiikan hyviin ja kokeneisiin käsiin, käänny puoleemme.

Lue lisää markkinointilogistiikasta >>

Juttu on julkaistu alun perin 5.09.2019 ja sitä on päivitetty 14.10.2022.