<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Digital signage ja digitaaliset näytöt

*OTA YHTEYTTÄ*

Hallitse digitaalisia näyttöpintoja Granon Digital Signage -palvelulla

Grano Digital Signage on palvelukokonaisuus, joka muodostuu sisällön tuotannosta, etähallintaohjelmistosta, mediasoittimista sekä digitaalisista näyttöpinnoista. Digital Signage -palvelun käyttö on erittäin helppoa ja mutkatonta: pelkkä nettiyhteys riittää ja pystyt hallinnoimaan diginäyttöjäsi! 

Digital Signage on monipuolinen ja myös yksilöllisesti räätälöitävä digitaalinen media. Sen mediapinnat voivat olla kiinteitä tai liikuteltavia. Esityssisältö voi koostua videoista, kuvista, animaatioista, äänistä, tekstistä sekä muista järjestelmistä noudetuista tiedoista. Näyttöjä hallitaan selaimella, mikä mahdollistaa laiteriippumattomuuden, kunhan vain olet verkossa. 

Ota heti haltuun digitaaliset näyttöpinnat helposti ja kustannustehokkaasti – omalla selaimellasi!

 

Digital Signage

ETÄHALLINTAOHJELMISTO

Selainkäyttöisellä etähallintaohjelmistolla näyttöpinnoille ohjattua sisältöä voi ryhmittää, ajastaa ja hallinnoida helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Näytöt

Näyttöpintoja voivat olla digitaaliset näytöt koosta tai muodosta riippumatta. Näytöt voivat sijaita sisä- tai ulkotiloissa.

JÄRJESTELMÄT

Etähallintaohjelmisto tarjoaa rajapinnat ulkoisiin järjestelmiin, joiden kautta voidaan tuoda sisältöä muista lähteistä. Kokonaisuuteen voidaan liittää myös sisällöntuotantopalvelut

Asiantuntijasi

Digital Signage ja digitaalinen mainosnäyttö Asiantuntija Pertti Hänninen Grano

Pertti Hänninen

Tuotepäällikkö

+358 40 770 5049

pertti.hanninen@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Mediapankki ja projektinhallinta

Sano hyvästit aikaavievälle käsityölle ja tee työstäsi monin verroin helpompaa ja stressittömämpää – kokeile Granon aineisto- ja mediapankkia!

Monikanavaviestintä

Granon monikanavaviestintä-palvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään.

Markkinointimateriaalien automatisointi

Voiko markkinointi- ja mainosmateriaalien tuotantoa automatisoida? Kyllä voi!