029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

*OTA YHTEYTTÄ*

Etsitkö uusia asiakkaita vai kaipaatko lisätietoja nykyisistä asiakkaistasi?

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot markkinoinnin ja myynnin helpottamiseksi. Tarvittaessa myös päivitämme, rikastamme ja analysoimme jo olemassa olevan asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

 Kuluttajakohderyhmäpalvelussa Grano toimittaa kuluttajien nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointia ja tiedottamista varten. Tietoja voi poimia mm. sukupuolen, iän, perhekoon, sosioekonomisen aseman tai vaikka loma-asunnon omistuksen mukaan. Poimintakriteereitä on lukuisia, mikä tarjoaa mahdollisuuden tarkkaan kohdentamiseen.

Yrityskohderyhmäpalvelussa Grano toimittaa yritysten ja elinkeinonharjoittajien sekä yhteisöjen ja niiden päättäjien yhteystietoja. Yhteystietoja toimitetaan painettua ja sähköistä viestintää sekä puhelinmarkkinointia varten. Tietoja voi poimia mm. yritysten sijainnin, toimialan, liikevaihdon ja riskiluokituksen mukaan. Päättäjätiedot voidaan poimia henkilön vastuualueen mukaan, jolloin b2b-viestintä on GDPR-säännösten mukaista.

Asiakasrekisterin päivittäminen, rikastaminen ja analysointi

PÄIVITYSPALVELU

Päivityspalvelun avulla saat kerralla ajantasaisen päivityksen asiakasrekisteriisi, joka on yrityksesi arvokkainta pääomaa. Siksi on erityisen tärkeää pitää rekisteri ajantasaisena.

ASIAKASKANNAN RIKASTAMINEN

Asiakaskannan rikastaminen tarjoaa lisätietoa asiakasrekisterissä olevista henkilöistä, mikä auttaa ymmärtämään asiakkaiden käyttäytymistä sekä kohdentamaan ja personoimaan markkinointia paremmin.

ASIAKASKANNAN ANALYSOINTI JA PROFILOINTI

Asiakaskannan analyysin ja profiloinnin avulla muodostat tarkan kuvan siitä, millaisia asiakkaasi ovat ja mitkä piirteet erottavat heidät valitusta vertailuryhmästä. Profiloinnin avulla lisäät asiakasymmärrystä.

Asiantuntijasi

Jukka Lapela Kohderyhmät ja asiakasrekisterit Asiantuntija Grano

Jukka Lapela

Asiakkuuspäällikkö, Grano Diesel

+358 45 7731 0259

jukka.lapela@grano.fi

Ota yhteyttä
Nina Salonen Asiantuntija Kohderyhmät ja asiakasrekisterit Grano

Nina Salonen

Asiakkuuspäällikkö, Grano Diesel

+358 40 844 8787

nina.salonen@grano.fi

Ota yhteyttä
Tiina Hirvonen Asiantuntija Kohderyhmät ja asiakasrekisterit Grano

Tiina Hirvonen

Projektipäällikkö, Grano Diesel

+358 50 468 4498

tiina.hirvonen@grano.fi

Ota yhteyttä