<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8:15-16:15)

Onko yrityksesi digitaalinen tiedonhallinta helppoa ja sujuvaa?

 

AINEISTON- ja Tiedonhallinta

Yrityksissä tuotetaan, muokataan ja jaetaan päivittäin suuri määrä kuvia ja muuta aineistoa. Tarjoamme tiedonhallintaan ja aineistoliikenteeseen kattavan työkalun, jonka avulla voit tallentaa ja jakaa kaiken haluamasi. Se konvertoi kuvat, näyttää monisivuiset dokumentit ja videotiedostot suoraan palvelussa. Aineistopankin avulla on helppo liikutella suuriakin tiedostoja. Se on käytettävissä tavallisella selaimella – mobiililaitteet mukaan lukien. Me huolehdimme, että se on käytettävissäsi, aina.
 
Palvelussa voi olla rajattomasti erilaisia käyttöoikeuksia, jotta aineistosi on aina oikean kohderyhmän saavutettavissa – nopeasti, turvallisesti ja helposti. Sen integraatiotyökalujen avulla aineistot ja tieto liikkuu helposti eri järjestelmien välillä. Sen tietorakenne on täysin muokattavissa tarpeisiisi ja se voi samaan aikaan tallentaa tuotetiedot, kuvien metatiedot ja kaiken muun aineiston lisätiedon.
 
Aineistopankin projektityökalulla otat haltuusi koko tuotantoprosessin ja kokoat kaikki kumppanit saman työpöydän äärelle. Projektityökalun kommentoinnin avulla voit helposti tarkastaa ja kommentoida yksityiskohtaisesti kaiken aineiston ilman raskaita sähköposteja tai vedoksia – tavallisen selaimen avulla.

  • Aineistopankki 
  • Mediapankki 
  • Kuvapankki 
  • Digital Asset Managament 
  • Product Information Management 
  • SaaS-palvelu
Jätä tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö