<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sisältö palveluna

 

Palvelumme

 

Sisältö palveluna

Jos organisaation brändi on alan arvostetuin, portit menestykseen ovat auki. Parhaat brändit rakennetaan ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja sitä tukevien laadukkaiden sisältöjen avulla, monikanavaisesti ja jatkuvasti. Grano tarjoaa asiakkailleen Suomen laajimman valikoiman markkinointi- ja sisältöpalveluja. Voimme hoitaa kaikenkokoiset sisältöhankkeet alusta loppuun – luovasta suunnittelusta sisältöjen tuotantoon, hallintaan, julkaisuun ja tulosten mittaamiseen, kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle tärkeissä printti- ja digitaalisissa kanavissa.

  • Ulkoistuspalvelut
 

Sisällön suunnittelu

Nykyaikainen ostaja löytää tarvitsemansa palvelut ja tuotteet monia eri kanavia pitkin. Valtaosa aloittaa ostamisen etsimällä tietoa netistä. Grano auttaa suunnittelemaan ja tuottamaan asiakkaillesi sopivat markkinoinnin ja myynnin ratkaisut sekä digitaaliset palvelut. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi verkkopalveluista ja sosiaalisen median mainonnasta printtiratkaisuihin.

 

Sisällön hallinta

Tehokas asiakassuhteen hoito perustuu ajantasaisiin aineistoihin ja niiden käyttämiseen asiakkaalle olennaisissa kanavissa. Granolla on vuosikymmenten kokemus erilaisten aineistojen ja arkistojen tuottamisesta, muokkaamisesta, digitoimisesta ja hyödyntämisestä. Modernit työkalumme kokoavat laajatkin aineistot yhteen paikkaan ja tekevät brändin ja projektien hallinnasta sujuvaa ja saumatonta.

 

Sisällön tuotanto ja julkaisu

Markkinointi on siirtynyt massa- ja kampanjaviestinnästä kohti jatkuvaa, henkilökohtaisesti merkityksellistä ja mitattavaa tekemistä. Paras tulos syntyy usein yhdistelmästä digitaalisia ja fyysisiä keinoja. Granon digi-, paino- ja analytiikkaosaamisen sekä työkalujen avulla asiakas voi varmistaa, että sisällöt julkaistaan siellä, missä ne toimivat tehokkaimmin.