029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Digital signage ja digitaaliset näytöt

Jätä yhteydenottopyyntö Lisätietoa

   Hallitse digitaalisia näyttöpintoja Granon Digital Signage -palvelulla

   Grano Digital Signage on palvelukokonaisuus, joka muodostuu sisällön tuotannosta, etähallintaohjelmistosta, mediasoittimista sekä digitaalisista näyttöpinnoista. Digital Signage -palvelun käyttö on erittäin helppoa ja mutkatonta: pelkkä nettiyhteys riittää ja pystyt hallinnoimaan diginäyttöjäsi! 

   Digital Signage on monipuolinen ja myös yksilöllisesti räätälöitävä digitaalinen media. Sen mediapinnat voivat olla kiinteitä tai liikuteltavia. Esityssisältö voi koostua videoista, kuvista, animaatioista, äänistä, tekstistä sekä muista järjestelmistä noudetuista tiedoista. Näyttöjä hallitaan selaimella, mikä mahdollistaa laiteriippumattomuuden, kunhan vain olet verkossa. 

   Ota heti haltuun digitaaliset näyttöpinnat helposti ja kustannustehokkaasti – omalla selaimellasi!

   • Käyttöliittymäsuunnittelu
   • Brändin hallinta
   • Mainonnan suunnittelu
   • Identiteetti

    

   Digital Signage

   ETÄHALLINTAOHJELMISTO

   Selainkäyttöisellä etähallintaohjelmistolla näyttöpinnoille ohjattua sisältöä voi ryhmittää, ajastaa ja hallinnoida helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

   Näytöt

   Näyttöpintoja voivat olla digitaaliset näytöt koosta tai muodosta riippumatta. Näytöt voivat sijaita sisä- tai ulkotiloissa.

   JÄRJESTELMÄT

   Etähallintaohjelmisto tarjoaa rajapinnat ulkoisiin järjestelmiin, joiden kautta voidaan tuoda sisältöä muista lähteistä. Kokonaisuuteen voidaan liittää myös sisällöntuotantopalvelut

   Asiantuntijasi

   Digital Signage ja digitaalinen mainosnäyttö Asiantuntija Pertti Hänninen Grano

   Pertti Hänninen

   Tuotepäällikkö

   +358 40 770 5049

   pertti.hanninen@grano.fi

   Ota yhteyttä

   Jätä yhteydenottopyyntö