SokoPro ja SSO on YIT:llä laajasti käytössä

YIT:llä SSO-kirjautuminen on ollut käytössä noin vuoden. Käyttäjätunnusten hallinnointi on tänä aikana helpottunut.

– Käyttäjälle on selkeä etu, kun YIT-verkosta pääsee SokoPro:hon ilman erillistä kirjautumista ja muualtakin kirjautuminen tapahtuu saman salasanan avulla. Työsuhteen päättyessä käyttäjätunnukset lukitaan automaattisesti, jolloin myös oikeus SokoPro:hon päättyy. Paljon käyttäjätunnusten hallinnointia ja työtä jäi meiltä pois, kertoo IT Manager Pasi Nyman YIT:ltä.

SokoPro on YIT:llä laajasti käytössä, sillä on satoja käyttäjiä ja tuhansia dokumentteja.

– Meillä on noin 6000 henkeä töissä Suomessa ja ulkomailla, ja vaikka kaikki eivät SokoPro:ta käytäkään, niin työmäärän helpotus on huomattava, Nyman toteaa SSO:n hyödyntämisestä. Granolta tilataan SokoPron kautta myös paljon tulosteita ja piirustuksia. SokoPro:hon saa myös helposti pääsyn kaikille kumppaneille.
 
SokoPro:ta on YIT:llä kokeiltu myös ulkomailla, Baltian maissa ja Venäjälläkin. SokoPron käyttöliittymää Nyman pitää suhteellisen helppokäyttöisenä.

– SSO-tunnistautuminen on hieno parannus, mutta kehitettävääkin voi toki jatkossa löytyä.

Parempi käyttökokemus

SokoPro tarjoaa paremman käyttökokemuksen.

– Jos yrityksellä on SSO-valmius, pystytään integraatio SokoPro:hon tekemään helposti, sanoo kehityspäällikkö Antti Turpeinen Granosta. Ubisecure SSO-järjestelmä mahdollistaa helpot integraatiot.
 
Isoissa rakennushankkeissa voi olla tuhatkin eri toimijaa, joten työnantajan osalta tunnusten ja salasanojen ylläpitotyötä jää huomattavasti vähemmän. Uusia tilejä ei tarvitse perustaa, ja salasanakaan ei unohdu niin helposti. Projektin pääkäyttäjät voivat itse määrittää työntekijän oikeudet SokoPron eri projekteihin.

Tutustu SokoProhon >>

Juttu on julkaistu alun perin 30.03.2017 ja sitä on päivitetty 26.09.2022.
Ota yhteyttä