029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Markkinointi- ja sisältöhankkeet alusta loppuun

 

Sisältö palveluna

Tarjoamme kattavimmat työkalut aineiston, projektien ja brändin hallintaan sekä tarvittavat suunnittelupalvelut visuaalisesta ilmeestä aina markkinointikokonaisuuksiin. Tämän jälkeen toteutamme lopputuotokset niin diginä kuin printtinä. Tässä kokonaisketjussa olemme ylivoimaisia.

1. Sisällön suunnittelu

Nykyaikainen ostaja löytää tarvitsemansa palvelut ja tuotteet monia eri kanavia pitkin. Valtaosa aloittaa ostamisen etsimällä tietoa netistä. Grano auttaa suunnittelemaan ja tuottamaan asiakkaillesi sopivat markkinoinnin ja myynnin ratkaisut sekä digitaaliset palvelut. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi verkkopalveluista ja sosiaalisen median mainonnasta printtiratkaisuihin.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

 

2. Sisällön hallinta

Tehokas asiakassuhteen hoito perustuu ajantasaisiin aineistoihin ja niiden käyttämiseen asiakkaalle olennaisissa kanavissa. Granolla on vuosikymmenten kokemus erilaisten aineistojen ja arkistojen tuottamisesta, muokkaamisesta, digitoimisesta ja hyödyntämisestä. Modernit työkalumme kokoavat laajatkin aineistot yhteen paikkaan ja tekevät brändin ja projektien hallinnasta sujuvaa ja saumatonta.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

 

3. Sisällön tuotanto ja julkaisu

Markkinointi on siirtynyt massa- ja kampanjaviestinnästä kohti jatkuvaa, henkilökohtaisesti merkityksellistä ja mitattavaa tekemistä. Paras tulos syntyy usein yhdistelmästä digitaalisia ja fyysisiä keinoja. Granon digi-, paino- ja analytiikkaosaamisen sekä työkalujen avulla asiakas voi varmistaa, että sisällöt julkaistaan siellä, missä ne toimivat tehokkaimmin.

TUTUSTU PALVELUIHIMME