Grano Showroom – Material och lösningar finns till påseende på plats

Granos Showroom är öppen! I showroomet kan du bekanta dig närmare med de material och lösningar som du överväger med tanke på ditt företags olika behov. Oavsett om det är fråga om ett stort antal materialalternativ eller reklamdukarnas tygprov, får du på plats se hur någonting ser ut på riktigt och känna hur materialet känns i dina händer.

Handgripligt stort utbud

Granos Showroom öppnades i fabrikslokalerna i Björkhagen i Vanda. Showroomets uppgift är att presentera Granos omfattande utbud: allt från ljusreklamer till reklamdukar, tryckprodukter, förpackningsmaterial, etiketter och tejpningar, POS-material till mässlösningar. Showroomet är ett utrymme där du i lugn och ro kan gå och bekanta dig med varje intressant material och alla intressanta lösningar. Man får röra vid allt, eftersom du vet hur du vill att bland annat förpackningen på din produkt ska kännas. Allt får prövas och testas för att du ska veta hur t.ex. ljusreklamen eller hyllkantsskärmen fungerar. Dessutom har du med dig en expert från Grano som berättar allt för dig om just den lösningen du vill höra mer om.

Granos produktdirektör Mikael Haanpää berättar varför det lönar sig att besöka Showroomet:

– På webbplatsen ser du vilken produkt du vill ha, men du vet inte vilket material du vill att den tillverkas av innan du ser det framför dig. I showroomet kan du gå runt och bekanta dig med färdiga produkter, råmaterial och materialprov så att du kan fatta beslut om materialen på basis av hur materialet känns. Hur känns till exempel banderolltyget? Hur reagerar den på ljuset? Ser man igenom tyget? Och hurdan yta kommer förpackningen att ha? Hur öppnas den? Hur skulle förpacknings- och tryckarbetet kännas i klientens hand?

Den stora tygväggen är i sig en sevärdhet, eftersom Grano erbjuder en hel del att välja mellan. Olika tyger fungerar för många olika ändamål, men det är vår uppgift att klargöra vilka som fungerar just för dina behov. Samma gäller även andra material!

Kundlösningar framlagda

I lokalen bekantar du dig förutom med material också med färdiga lösningar som vi har gjort till våra kunder. Förpackningar, tryckprodukter, POS-material och reklamer kan ha synts till i din vardag t.ex. i köpcentrum, butiksavdelningar eller restauranger.

Ett bra exempel på en färdig lösning är vår kund Red Bulls fantastiska butiksreklam, som på långt håll väcker uppmärksamhet. I showroomet upplever du hur lösningen på riktigt fungerar, men som försmak berättar Mikael följande:

– I Red Bulls material har man kombinerat många idéer, av vilka helheten slutligen uppstod. Till helheten hör bl.a. ett produktställ av kartong där burken hålls bra, ljusreklam som fungerar i F1-anda och varumärkesbilder som berättar mer om temat och produkten.

Genom kombinering får du en personlig lösning

I showroomet ser du ljusreklam, etiketter och kartongkonstruktioner omkring dig, men du behöver en stor helhet, där man beaktar dessa och mycket annat. Utöver att presentera ett brett utbud har Showroomet som uppgift att visa att de vilda idéerna verkligen genomförs! På samma sätt som man kombinerade olika element till en fungerande helhet i Red Bulls butiksreklam, kan du tillsammans med Granos expert skapa det bästa sättet för ditt företag att synnas och höras på vilken yta som helst.

Du kan göra ansvarsfulla val i Showroomet

Eftersom uppgifterna om alla material och lösningar finns framlagda för påseende och till hands, kan du vara säker på att materialet motsvarar ditt företags ansvarsfulla värden. Du kan också fråga din kontaktperson om någon viss lösning kan genomföras koldioxidneutralt.

Showroomet utvidgas i framtiden

Showroomet kommer att utvidgas i framtiden, eftersom vi har mycket mer att visa och många nya idéer. Mikael avslöjar att inredningsprodukterna får synlighet i Showroomet under hösten:

– Vi kommer att se bland annat inredningsprodukter för byråer och olika företagslokaler. Utöver dessa ses skyltar och tejpningsmodeller i Showroomet.

Kom och bekanta dig med Showroomet!

Granos Showroom är öppet för våra kunder, men på grund av säkerhetsskäl ordnar vi enskilda rundturer endast med kontaktpersonen. Kom alltså överens om en rundtur med din kontaktperson vid Grano, så får du i lugn och ro bekanta dig med Granos Showroom vid den överenskomna tidpunkten.

Artikeln har publicerats 24.10.2023 och den har uppdaterats 6.02.2024.