Rakennus­piirustukset ja CAD-tulostus

Grano hallitsee teknisten dokumenttien käsittelyn. Palvelumme kattavat niin skannauksen, vektoripiirustukset, päällepiirron kuin tulosteetkin.

Tilaa tai pyydä tarjous
Rakennuspiirrustukset ja CAD-tulostus

Ovatko rakennusprojektisi piirustukset ja dokumentit helposti käytettävissä ja muokattavissa?

Rakennusprojekteissa on paljon dokumentoitavaa. Tärkeiden tietojen pitää olla myös ajan tasalla ja helposti muokattavissa. Meiltä saat kokonaisvaltaisen ratkaisun teknisten dokumenttien käsittelyyn. Palvelumme kattavat niin skannauksen, vektoripiirustukset, päällepiirron kuin kaikenkokoiset tulosteetkin, joustavasti tilanteen mukaan.

Palvelemme yksittäisten piirustusten kopioinnista aina vaativien sarjojen, kuten esimerkiksi urakkalaskentasarjojen tulostamiseen. Laadukkaat tulosteet ovat käytettävissäsi tarpeen mukaan joko mustavalko- tai väriversioina – jälkikäsittelyä unohtamatta. Tarvittavat taitot, säänkestävät laminoinnit, erilaiset niputukset ja seläkkeet helpottavat aineistojen käsittelyä.

CAD-tulostus ja kopiointi

  • Skannaus
  • Vektorointi
  • Piirtopalvelut
  • Säänkestävät 
  • Aineistojen muunto
  • Lähettipalvelut
  • Tilausjärjestelmä (Mylly)

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm