Rakennus­piirustukset ja CAD-tulostus

Grano hallitsee teknisten dokumenttien käsittelyn. Palvelumme kattavat niin skannauksen, vektoripiirustukset, päällepiirron kuin tulosteetkin.

Tee tilaus
Rakennuspiirrustukset ja CAD-tulostus

Mistä saa rakennuspiirustukset?

No Granolta! Vieläpä kokonaispalveluna, jolloin sinulle ei jää ylimääräistä työtä. Me palvelemme rakennuspiirustusten kohdalla sekä yrityksiä, taloyhtiöitä kuin yksityisiä henkilöitäkin. Palvelumme kattavat niin skannauksen, vektoripiirustukset, päällepiirron kuin kaikenkokoiset tulosteetkin, joustavasti tilanteen mukaan.

Rakennusprojekteissa on myös paljon dokumentoitavaa, mutta voit jättää dokumentoinnin sekä aineiston digitoinnin meille. Meiltä saat kokonaisvaltaisen ratkaisun teknisten dokumenttien käsittelyyn ja hallinnointiin.

Palvelemme yksittäisten piirustusten kopioinnista aina vaativien sarjojen, kuten esimerkiksi urakkalaskentasarjojen tulostamiseen. Laadukkaat tulosteet ovat käytettävissäsi tarpeen mukaan joko mustavalko- tai väriversioina – jälkikäsittelyä unohtamatta. Tarvittavat taitot, säänkestävät laminoinnit, erilaiset niputukset ja seläkkeet helpottavat aineistojen käsittelyä.

Rakennuspiirustukset suoraan netistä

Granolta voit tilata rakennuspiirustukset suoraan yhdeltä istumalta täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen. Voit kätevästi valita haluamasi vaihtoehdot lomakkeelta, kuten värin, tilattavat tuotteet, toimitustavan ja maksutavan. Lisäksi voit laittaa liitetiedostoina tarvittavat dokumentit tai lisätiedot. Jos tarvitset apua CAD- tai rakennuspiirustuksiin liittyvissä asioissa, voit aina ottaa yhteyttä Granon asiakaspalveluun!

Otamme kuitenkin sinuun yhteyttä lähettäessäsi tilauslomakkeen, jolloin voimme keskustella tilauksesta ja sen vaiheista lisää. Näin sinun ei tarvitse murehtia, että jotain jäisi tilauksesta puuttumaan. Me olemme täällä sinua varten!

Hallinnoi rakennuspiirustuksia sinulle sopivalla tavalla

Löytyykö sinulta vanhoja piirustuksia, joita on kuitenkin säilytettävä useita vuosia? Tärkeiden rakennuspiirustusten ja dokumenttien pitää olla ajan tasalla ja helposti muokattavissa. Digitoimme mappikaaoksen ja järjestelemme piirustukset järkeväksi kokonaisuudeksi, jota sinä voit hallita sujuvasti.

Tutustu digitointiin tarkemmin täältä!

Mylly-tilausjärjestelmä tukenasi

Mylly on Granon tilausjärjestelmä kaikille paino- ja CAD-tuotteille. Kun teet tilauksen rakennuspiirustuksista tai tahdot tulosteet piirustuksista, ne menevät Myllyyn. Halutessasi voit tehdä käyttäjätunnukset Myllyyn, jolloin näet tilaukseesi liittyvät tiedot sieltä.

Myllyyn kirjauduttuasi sinulle avautuu tilausnäkymä, josta voit tehdä tilauksen valitsemalla tilauspainikkeen. Koska Mylly on työkalu sekä painotuotteiden, että CAD-tulosteiden tilaajille, löydät sieltä molemmat vaihtoehdot. Riippuen pyytämistäsi tunnuksista, kaikki vaihtoehdot eivät välttämättä näy. Mikäli törmäät haasteeseen tai et löydä tarvittuja tietoja Myllystä, otathan yhteyttä Myllyn helpdeskiin sähköpostitse helpdesk.mylly@grano.fi. Helpdesk palvelee sinua arkisin klo 9.00-16.00.

Myllyssä voit myös esikatsella tilauksesi sisältöä ja tilauksen lähetettyäsi voit tallentaa tilausvahvistuksen tilauksestasi Tilaushistoria-näkymästä.

Kurkkaa Myllyn käyttöohjeet täältä!

CAD-tulostus ja kopiointi

  • Skannaus
  • Vektorointi
  • Piirtopalvelut
  • Säänkestävät 
  • Aineistojen muunto
  • Lähettipalvelut
  • Tilausjärjestelmä (Mylly)

Tilaa rakennuspiirustuksia

 

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm