Siirry suoraan sisältöön

Digital Signage ja digitaaliset näytöt

Grano Digital Signage on kokonaisuus, joka muodostuu sisällön tuotannosta, etähallintaohjelmistosta, mediasoittimista sekä digitaalisista näyttöpinnoista.

Tilaa tai pyydä tarjous
Digital signage ja digitaaliset näytöt

Hallitse digitaalisia näyttöpintoja Granon Digital Signage -palvelulla

Grano Digital Signage on palvelukokonaisuus, joka muodostuu sisällöntuotannosta, etähallintaohjelmistosta, mediasoittimista sekä digitaalisista näyttöpinnoista. Digital Signage -palvelun käyttö on erittäin helppoa ja mutkatonta: pelkkä nettiyhteys riittää ja pystyt hallinnoimaan diginäyttöjäsi!

Digital Signage on monipuolinen ja myös yksilöllisesti räätälöitävä digitaalinen media. Sen mediapinnat voivat olla kiinteitä tai liikuteltavia. Esityssisältö voi koostua videoista, kuvista, animaatioista, äänistä, tekstistä sekä muista järjestelmistä noudetuista tiedoista. Näyttöjä hallitaan selaimella, mikä mahdollistaa laiteriippumattomuuden, kunhan vain olet verkossa. 

Saat digitaaliset näyttöpinnat helposti ja kustannustehokkaasti haltuusi – omalla selaimellasi!

  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Brändin hallinta
  • Mainonnan suunnittelu
  • Identiteetti

Digital Signage

Etähallinta-
ohjelmisto

Voit ryhmittää, ajastaa ja hallinnoida selainkäyttöisellä etähallintaohjelmistolla näyttöpinnoille ohjattua sisältöä helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Näytöt

Näyttöpinnoiksi sopivat kaikki digitaaliset näytöt koosta tai muodosta riippumatta. Näytöt voivat sijaita sisä- tai ulkotiloissa.

Järjestelmät

Etähallintaohjelmisto tarjoaa rajapinnat ulkoisiin järjestelmiin, joiden kautta voit tuoda sisältöä muista lähteistä. Voimme liittää kokonaisuuteen myös sisällöntuotantopalvelut.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm