Irtokirjain­valo­mainokset

Irtokirjainvalomainos on näyttävä ja huomiota herättävä. Ympäristöystävällinen LED-teknologia mahdollistaa monimuotoisten mainosrakenteiden ja teknisten ratkaisujen toteutuksen.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Irtokirjainvalomainokset TAMK
  • Irtokirjainvalomainokset TAMK
  • Irtokirjainvalomainokset S-market
  • Irtokirjainvalomainokset Ruohonjuuri

Näyttävä irtokirjainvalomainos saa katseet kääntymään

Irtokirjainvalomainoksella herätät liiketilasi eloon. Ympäristöystävällisen ja kestävän LED-teknologian ansiosta voimme toteuttaa monimuotoisia mainosrakenteita ja saamme näyttävän lopputuloksen.

Valmistamiemme valomainosten kestävyys on käytännössä testattu. Parhaat materiaalit käyttötarpeen mukaan kirjainrunkoihin ovat:

  • Pulveripolttomaalattu, sinkitty teräslevy
  • Peilipintainen tai harjattu RST-pelti
  • Alumiini

Mainosten valonlähteenä käytetyt ledit ovat kestävä ja energiatehokas ratkaisu. Ympäristöystävällinen LED-teknologia mahdollistaa monimuotoisten mainosrakenteiden ja teknisten ratkaisujen toteutuksen. Saamme mainosvaloon helposti lisäilmettä etu- ja takavalaistuksilla tai näiden yhdistelmillä.

New call-to-action

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm