Siirry suoraan sisältöön

Irtokirjain­valo­mainokset

Irtokirjainvalomainos on näyttävä ja huomiota herättävä. Ympäristöystävällinen LED-teknologia mahdollistaa monimuotoisten mainosrakenteiden ja teknisten ratkaisujen toteutuksen.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Irtokirjainvalomainokset TAMK
  • Irtokirjainvalomainokset TAMK
  • Irtokirjainvalomainokset S-market
  • Irtokirjainvalomainokset Ruohonjuuri

Näyttävä irtokirjainvalomainos saa katseet kääntymään

Irtokirjainvalomainoksella herätät liiketilasi eloon. Ympäristöystävällisen ja kestävän LED-teknologian ansiosta voimme toteuttaa monimuotoisia mainosrakenteita ja saamme näyttävän lopputuloksen. Meiltä onnistuvat myös korkeat irtokirjainvalomainokset.

Valmistamiemme valomainosten kestävyys on käytännössä testattu. Parhaat materiaalit käyttötarpeen mukaan kirjainrunkoihin ovat:

  • Pulveripolttomaalattu, sinkitty teräslevy
  • Peilipintainen tai harjattu RST-pelti
  • Alumiini

Mainosten valonlähteenä käytetyt ledit ovat kestävä ja energiatehokas ratkaisu. Ympäristöystävällinen LED-teknologia mahdollistaa monimuotoisten mainosrakenteiden ja teknisten ratkaisujen toteutuksen. Saamme mainosvaloon helposti lisäilmettä etu- ja takavalaistuksilla tai näiden yhdistelmillä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi näyttävä RGB-valaistus?

Yhdistä valomainoksista yrityksellesi sopiva kokonaisuus

Irtokirjainvalomainos toimii yksinään, mutta tarvittaessa ja halutessasi yhdistämme kokonaisuuteen myös muita valomainosratkaisuja. Et ole siis sidottuna yhteen ratkaisuun, vaan voit yhdistellä keskenään esimerkiksi kotelovalomainoksen ja irtokirjainvalomainoksen. Me autamme, joten sinun ei tarvitse yksin pohtia, mikä valomainosratkaisu toimisi parhaiten yrityksesi pinnoilla.

Kenties sittenkin kotelovalomainos tai näiden yhdistelmä?

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm