Siirry suoraan sisältöön

Kotelo­valo­mainokset

Kotelovalomainos on suorakaiteen tai vaikkapa yrityksen logon muotoon alumiinista valmistettu laatikkomainen valomainos. Kotelo- ja muut valomainokset saat Granolta.

Tilaa tai pyydä tarjous
Kotelovalomainokset

Näyttävät ja hyvin sääoloja kestävät kotelovalomainokset Granolta

Kotelovalomainos on suorakaiteen tai vaikkapa yrityksesi logon muotoon alumiinista valmistettu laatikkomainen valomainos.

Mainoksen näkyvin osa on etupinta. Se valmistetaan yleisimmin vaihtelevia sääoloja hyvin kestävästä akryylistä tai joustopinnasta. Näyttävyyttä ja persoonallisuutta saadaan aukotetuilla metallilevyillä ja kohokirjaimilla sekä käyttämällä neliväritulostettua läpikuultavaa kalvoa. Kotelovalomainosten valaistus toteutetaan LED-valoilla, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita.

Miksi kotelovalomainos?

Kotelovalomainos on perinteinen ratkaisu silloin, kun logo tai kirjaimet sopivat suorakaiteen tai neliön muotoiseen malliin. Jos pohdit, sopisiko kotelovalomainos yrityksesi tarpeisiin, voit aina ottaa yhteyttä meihin! Löydetään yhdessä paras ratkaisu tarpeisiisi.

Irtokirjainvalomainos onnistuu myös tai vaikka näiden yhdistelmä!

Mikä on muotokotelovalomainos?

Rakkaalla valomainoksella on monta nimeä, vai miten se meni? Tässä tapauksessa muotokotelovalomainos on lähes sama asia kuin serkkunsa kotelovalomainos, mutta muodon ei tarvitse olla suorakaiteen tai neliön muotoinen. Muotokotelomainos on täydellinen valinta silloin, kun logosi vaatii erikoisemman muodon, kuten aaltoilevan reunan tai epäsymmetrisen taustan. Kerromme sinulle, mikä on logollesi ja valitsemaasi tilaan paras ratkaisu!

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm