Kotelo­valomainokset

Kotelovalomainos on suorakaiteen tai vaikkapa yrityksen logon muotoon alumiinista valmistettu laatikkomainen valomainos. Kotelo- ja muut valomainokset saat Granolta.

Tilaa tai pyydä tarjous
Kotelovalomainokset

Näyttävät ja hyvin sääoloja kestävät kotelovalomainokset Granolta

Kotelovalomainos on suorakaiteen tai vaikkapa yrityksen logon muotoon alumiinista valmistettu laatikkomainen valomainos.

Mainoksen näkyvin osa on etupinta. Se valmistetaan yleisimmin vaihtelevia sääoloja hyvin kestävästä akryylistä tai joustopinnasta. Näyttävyyttä ja persoonallisuutta saadaan aukotetuilla metallilevyillä ja kohokirjaimilla sekä käyttämällä neliväritulostettua läpikuultavaa kalvoa. Kotelovalomainosten valaistus toteutetaan LED-valoilla.

New call-to-action

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm