Siirry suoraan sisältöön

Joulutuotteet ja -tarvikkeet yrityksille

Tilaa tai pyydä tarjous
Jouluteemaiset painotuotteet

Meiltä saat kaikenlaista joulunaikaan:

Lisäpalvelut:

tottuovet-Grano

Katseen vangitsevat sisustuselementit

Valmistettu kierrätetystä aaltopahvista, joka taipuu moneen. Miltä kuulostaisi varisematon kuusi, aidon kokoinen koristeporo tai kevyempi pukin reki?

Mielikuvituksella somisteet voidaan yhdistää vaikkapa asiakaspalautteen keruuseen tai työkaverin kannustamiseen:  anna asiakkaiden tai työntekijöiden koristella kuusi kirjoittamalla palaute tai kehu pallon muotoisille tarroille tai post it -lappusille.

Sisustuselementit-kuusi
Sisustuselementit-poro

Pöytä koreaksi!

Pöytä on koreaksi teibeul. Granolta saat näköisenne pöytäohjelmat, ruokalistat, lasinaluset, pöytäkolmiot, joulubingot ja mitä näitä nyt on. Niin ja lisäksi saat näihin kaiken sisällön vaikka koreaksi kieli- ja käännöspalveluiltamme!

 

Grano-pöydän-painotuotteet
Joulukortti-kirje-viinipullokotelo

Persoonalliset muistamiset

  • Joulukortit ja saatteet henkilöstölahjoihin 
  • Kaksipuoliset perinteiset A6-joulukortit tai taitetut 4-sivuiset kortit kuorineen
  • Flyerit ja lehtiset henkilöstö- tai asiakaslahjojen saatteeksi, esimerkiksi pidemmän joulutervehdyksen toivottamiseen
  • Brändätyt lahjapakkaukset

Valomainos luo wow-efektin

G-Tube valomainos on perinteistä neonputki-valomainosta jäljittelevä LED versio. Valomainos voidaan asentaa seinään tai ripustaa katosta teräsvaijereilla. Taustalevy on muotoon jyrsittyä karkaistua akryylilevyä, johon on jyrsitty ura LED-nauhaa ja silikoniputkea varten. 

Värisävyt: punainen, sininen, keltainen, vihreä, valkoinen

Lue lisää valomainoksista

g-tube-valomainos

Valaistut tai välkehtivät kuvatelineet

Perinteisten kuvatelineiden lisäksi saat meiltä juhlakauteen
sopivat valaistut katseenvangitsijat!

Vilkku Roll Up 

Välkkyvällä ja vilkkuvalla LED-roll up:illa erotut varmasti kaikista muista! Tässä telineessä yhdistyy käytännöllisyys, laatu ja LED-valojen välke, jonka saat valjastettua esimerkiksi jouluiseen kuuseen tai vaikkapa oman yrityksen logoon.

Tsekkaa video! ✨👉

Grano Light Stand 100x200cm

 

Grano Light Stand 

Näyttävä ja kustannustehokas LED-valaistu 2-puolinen kevytseinäke. Alumiininen kehys LED-valoilla. Toimitetaan kankaisessa kuljetuslaukussa.

100x200cm tai 100x250cm

Muita tunnelman kohottajia

Leikkimieltä saat lisäämällä kartonkisten tonttuovien taakse jouluisia tervehdyksiä tai vaikka jakamalla arpapalkintoja piilotettuja ovia löytäneiden kesken.

Valokuvausseinien äärellä ikuistat hauskat joulumuistot ja nappaat mieleenpainuvat yhteiskuvat. Sopisiko teille yrityksen logolla varustettu arvokkaan oloinen kuvausseinä vai somistaisitteko sittenkin mieluummin naamoillanne suloista joulumaisemaa?

tonttuovet ja jouluporo-kuvausseinä

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm