Siirry suoraan sisältöön

Mainos­lakanat, bande­rollit ja mainos­kankaat

Ota toimeton pinta-ala hyötykäyttöön – mainoslakanalla mainostat näyttävästi.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Mainoslakanat, banderollit ja kankaat
  • Mainoslakanat, banderollit ja kankaat

Näyttävä mainoslakana herättää huomion

Mainoslakana, mainosbanderolli, mainosbanneri, mainoskangas – rakkaalla lakanalla on monta nimeä ja samalla rajaton määrä mahdollisuuksia! Mainoslakanalla hyödynnät toimettomat pinnat ja herätät huomiota näyttävästi ja kustannustehokkaasti.

Meillä Granolla on vankka kokemus mainoslakanoiden suunnittelusta ja valmistamisesta, joten voit halutessasi antaa hoidettavaksemme kaikki työvaiheet suunnittelusta toimitukseen.

Banderolli ja mainoslakanat - Paljon vaihtoehtoja yrityksesi eri pinnoille

Banderolli ja mainoskankaat saat meiltä koossa kuin koossa aina pienistä bannereista talonkokoisiin lakanoihin. Kustomointi onnistuu, joten voit heittää meille mittatiedot tai -toiveet ja me huolehdimme loput.

Materiaaleista on varaa valita ja sadepäivistä ei tarvitse huolestua, sillä meiltä saat myös säänkestävän materiaalin.

Yksin ei tarvitse myöskään jäädä, sillä tarpeesi mukaan suunnittelemme, toteutamme ja asennamme banderollit, mainoslakanat ja mainoskankaat juuri sinne, minne sinä tarvitset – valtakunnallisesti. Jos sinulla on valmis idea, voit lähettää sen meille toteutukseen tai jos puolestaan et tiedä mistä lähteä liikkeelle, voit antaa meidän hoitaa koko paketin.

Kampanjakohtaiset materiaalit onnistuvat Granolta

Haluatko banderollin kampanjaasi varten? Onnistuu! Suunnittelemme mainosajan mukaisesti ja kampanjakohtaisesti mainoskankaita.

Banderollikehykset pitävät mainoslakanan siistinä ja paikoillaan

Banderolli on hankittu, mutta mistä sille kehys? No meiltä! Granolta löydät banderollikehykset ja banderollihissit, jotka pitävät mainoskankaasi siististi paikallaan.

G-LINE

G-LINE on Granon uusi tuoteperhe, josta löydät tuttuja tuotteita niin kierrätetyistä materiaaleista valmistettuna kuin PVC-vapaina. Myös tästä tuotteesta on saatavilla G-LINE-versio.

Lue lisää

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm