Siirry suoraan sisältöön

Messu­matot

Personoitu ja brändätty messumatto kruunaa osaston.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Messumatot
  • Messumatot messuosasto

Messumatot ja messuosastot tarpeidesi mukaan

Messumatto on parhaillaan katseita kääntävä ja messukävijöitä ohjaava seikka, joka kruunaa koko osastosi – Varsinkin, jos se on brändätty yrityksesi väreillä ja logolla. 

Voit valita messuosastolle sopivan koon matolle, personoida sen haluamasi teeman, tyylin tai brändisi mukaan tai heittäytyä villeihin ideoihin kokeilemalla jotain uutta ja yllättävää. Mitä jos kokeilisit muotoonleikattua mallia hauskalla teemalla tai kuviolla? Tyylikäs, personoitu messumatto tai yrityksesi logomatto erottaa osastosi muista ja viestii brändiäsi tehokkaasti. Samalla käytät valmiin pinnan hyväksesi ja mainostat yritystäsi.

Messumatot valtakunnallisella toimituksella

Granon messumatot ja logomatot tulostetaan ja muotoonleikataan Granon tuotannossa, ja tarjoamme asiakkaillemme nopean, valtakunnallisen toimituksen juuri sinne, minne sinä tarvitset. Tarvittaessa saat meiltä myös asennuksen, jolloin sinun ei tarvitse murehtia maton asettelusta tai siitä, onko se turvallisesti asennettu osastolle. Mattomateriaali on kestävää, sen voi helposti pyyhkiä puhtaaksi ja se on UV-suojattu. Käyttämämme materiaali sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Lisäksi matoissa on seuraavat ominaisuudet:

  • Liukastumisenesto (DS / R10)
  • Palosuojattu (B1)

Kysy rohkeasti lisää materiaalista Granon ammattilaisilta!

Voit suunnitella haluamasi messumaton tyylin itse tai antaa suunnittelutyön Granon luovien ammattilaisten käsiin. Oli ideasi minkälainen tahansa, me toteutamme sen!

Messuosasto valmistuu Granolla

Messumatto on osa suurta kokonaisuutta. Muistathan siis, että Granolta saat messumattojen lisäksi myös muut näyttävät ja tarpeelliset materiaalit messuosastoasi varten.

Meiltä löydät muun muassa:

Granolta todellakin saat koko paketin valmiina käyttöösi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan upea messuosasto yhdessä!

Messumatto – 6 vinkkiä maton valitsemiseen ja tilaamiseen

Messumatto kääntää katseen, mutta on samalla käytännöllinen. Se sitoo kokonaisuuden yhteen ja antaa lisänäkyvyyttä yrityksellesi. Ota mukaasi nämä 6 vinkkiä, kun valitset ja tilaat messumattoa messuosastollesi:

  1. Kustomoitu koko on paras valinta varsinkin silloin, kun tila ei ole suora tai tilassa on paljon kalusteita, jotka pitää huomioida maton valinnassa. Tarkista tapahtumajärjestäjältä tilasi koko hyvissä ajoin, jotta voit rauhassa valita oikean koon.
  2. Valitse messumatto, joka sopii yrityksesi brändiväreihin tai messuosastosi teemaan. Messumatto voi olla yksivärinen tai sitten räätälöity. Villit ideat ovat aina tervetulleita!
  3. Valitse käyttöä kestävä materiaali. Se on samalla ekologinen ratkaisu!
  4. Messumatto toimii myös hyvänä opasteena messukävijöille.
  5. Älä jää yksin miettimään, minkälainen messumatto olisi hyvä osastolle. Huipputason suunnittelun avulla säästät aikaasi ja hermojasi.
  6. Jos et ole varma, miten matto tulisi kiinnittää, jotta se olisi turvallinen ja siisti, on suositeltavaa antaa ammattilaisen asentaa matto paikoilleen.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm