029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Vaikuttavimman viestinnän tuottaja

Jätä tarjouspyyntö
Granon visiona on olla vaikuttavimman viestinnän tuottaja. Asiakkaaltamme brändi ja viestisisältö, Grano hoitaa palveluna loput. Tehtävämme on tehdä asiakkaamme näkyväksi, tarjota ainutlaatuinen palvelukokemus ja toteuttaa mahdottomatkin viestintäideat kohdeyleisön kannalta olennaisiin kanaviin. Grano palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla, valtakunnallisesti pääkaupunkiseudulta Lappiin.
 
 

Kestävän kehityksen kärjessä

Kestävä kehitys on meille kaikin puolin tärkeä arvo. Eikä vain sanahelinänä. Tuotteemme valmistetaan ensisijaisesti kotimaassa, Suomen työllisyyttä ja talouskasvua kehittäen. Granon kaikki toimipisteet noudattavat toiminnassaan ISO 14001- ja ISO 9001 -ympäristöjärjestelmien periaatteita. Lisäksi olemme sitoutuneet FSC®-, PEFC™- sekä Joutsenmerkki-standardien asettamiin vaatimuksiin ja arvoihin. Uskomme vahvasti siihen, että panostaminen ympäristöystävällisiin materiaaleihin on investointi, joka maksaa moninkertaisena itsensä takaisin. Asiakasdataamme käsitellään GDPR-lainsäädännön mukaisesti.

Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme alta, saatat yllättyä mitä kaikkea Suomen vaikuttavimman viestinnän tuottajan repertuaariin kuuluu.