Takaisin

Arman Alizad Grano goes Amos Rex

Upeita esityksiä, suuria ajatuksia, värikästä yhdessäoloa ja lumoavaa taidetta. Tätä kaikkea oli tiistaina 22.10.2019 järjestetty Grano Goes Amos Rex 2019 -yksityistilaisuus.

Grano Goes Amos Rex – Change Is a Chance

Tilaisuuden teemana oli paljonpuhuva "Change Is a Chance". Muutos – tänä päivänä siitä puhutaan jatkuvasti, mutta mitä muutos on konkreettisesti ja mitä se tarkoittaa meille niin johtajina, työntekijöinä kuin kuluttajina? Tiiviin iltapäivän aikana aiheeseen tuotiin täysin uusia kulmia ja ennenkuulumattomia ajattelutapoja. Fokuksessa olivat niin muutosjohtaminen ja yrityskulttuuri kuin se mitä meidän pitää tehdä yksilöinä, jotta pysymme muutoksessa mukana.

Tilaisuuden avanneen moderaattori Kirsi Alm-Siiran jälkeen lavan otti haltuunsa Granon tuore toimitusjohtaja Pekka Mettälä, joka aloitti esityksensä suurella kysymyksellä: "Haluatko olla Roope Ankka vai silakka?". Katso koko esitys alta.Päivän tähtipuhujat Perttu Pölönen, Inka Mero ja Arman Alizad veivät yleisön ajatusmatkalle disruption, onnistumisten, epäonnistumisten, pelon ja rohkeuden kautta uusiin tapoihin tehdä asioita paremmin. Tiivis iltapäivä huipentui cocktail-tilaisuuteen buffet-tarjoiluineen sekä upeaan Amos Rexin Birger Carlstedt -näyttelyyn, joka oli suljettu tilaisuuden ajan muulta yleisöltä.

Uskomaton iltapäivä täynnä uusia ideoita ja ajatuksia n. 500 vieraan kanssa. Kiitos!
Grano Goes Amos Rex 2020 – here we come.

 

KATSO LISÄÄ KUVIA ALLA OLEVASTA KUVAKARUSELLISTA