<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Monikanavaviestintä

MONIKANAVAVIESTINTÄ YHDELTÄ ALUSTALTA - oikeisiin KANAVIIN JA OIKEILLE KOHDERYHMILLE

Granon monikanavaviestintäpalvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään – ja auttaa sinua kampanjasuunnittelussa ja kohderyhmävalinnassa.

 Palvelu kokoaa yhteen kontaktien tiedot, keskeiset markkinoinnin kanavat ja raportoinnin. Näin ollen palvelu ohjaa tavoitteelliseen markkinointiin, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Samalla se tekee markkinoinnin mittaamisesta helpompaa. Toisin sanoen, tehostat monikanavaviestintääsi ja kasvatat myyntiäsi!

Palvelun kanavat ovat sähköposti, kampanja- ja tiedonkeruusivut, sosiaalinen media, tekstiviesti, painettu viesti sekä digitaaliset näyttöpinnat.

Hyötyjä ja lisätietoja

  • Palvelun avulla toteutat helposti yksittäisiä personoituja viestejä tai kampanjasivuja.
  • Palvelun avulla voit myös tuottaa automatisoituja ja monikanavaisia viestiketjuja sekä seurata kampanjoidesi tehokkuutta.
  • Palveluun voidaan tuoda ulkoisia kohderyhmiä, eikä tietokannan kokoa ole rajoitettu toisin kuin useimmissa muissa järjestelmissä.
  • Palvelu on integroitavissa muihin järjestelmiin. Lisäksi se tarjoaa valmiit rajapinnat Salesforce- ja Microsoft Dynamics CRM -järjestelmiin.

Asiantuntijasi

Sirkka-Liisa Järvinen Asiantuntija Monikanavaviestintä Grano

Sirkka-Liisa Järvinen

Asiakkuusjohtaja

+358 40 8673603

sirkka-liisa.jarvinen@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Markkinoinnin automaatio

Automatisoi säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, kaksisuuntaisia tekstiviestejä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja painettuja viestejä!

Markkinointimateriaalien automatisointi

Voiko markkinointi- ja mainosmateriaalien tuotantoa automatisoida? Kyllä voi!

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!