<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Monikanavainen viestintätyökalu

* OTA YHTEYTTÄ *

MONIKANAVainen viestintätyökalu –
viesti oikeisiin kanaviin ja OIKEILLE KOHDERYHMILLE

Granon monikanavaisella Viestintätyökalulla toteutat viestinnän valitsemiisi kanaviin digistä printtiin. Ainoana markkinoilla, helposti ja tehokkaasti. 

Palveluun kuuluvat: 
- sähköpostimarkkinointi
- kampanjasivustot

- tekstiviestimarkkinointi sekä
- painettu suoramarkkinointi.
Palveluun on lisäksi liitettävissä:
- some-kanavat ja 
- digitaaliset näyttöpinnat.

Voit toki valita kanavat tarpeesi ja budjettisi mukaan, vaikka pelkästään sähköpostit – tai tekstiviestit suoraan asiakkaidesi puhelimiin tai printtiviestit postiosoitteisiin. Modernit, asiakaspolun mukaiset kohderyhmät ja automaattiset viestiketjut onnistuvat myös, totta kai. Vastaavaan kokonaisuuteen eivät muut järjestelmät taivu – ainakaan tähän hintaan!

  • Palvelu soveltuu uutiskirjeviestintään, kutsu- ja kyselyviestintään sekä kohdennettuun kampanjointiin – ei enää tarvetta useille ohjelmistoille.
  • Palvelun avulla toteutat helposti yksittäisiä personoituja viestejä tai kampanjasivuja.
  • Palvelun avulla voit myös tuottaa automatisoituja ja monikanavaisia viestiketjuja sekä seurata kampanjoidesi tehokkuutta.
  • Palveluun voidaan tuoda ulkoisia kohderyhmiä, eikä tietokannan kokoa ole rajoitettu toisin kuin useimmissa muissa järjestelmissä.
  • Palvelu on integroitavissa muihin järjestelmiin. Lisäksi se tarjoaa valmiit rajapinnat Salesforce- ja Microsoft Dynamics CRM -järjestelmiin.

 

Asiantuntijasi

Elina Tuomisto

Palvelupäällikkö

+358 400 467 874

elina.tuomisto@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Markkinoinnin automatisointi

Automatisoi säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, kaksisuuntaisia tekstiviestejä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja painettuja viestejä!

Markkinointimateriaalien automatisointi

Voiko markkinointi- ja mainosmateriaalien tuotantoa automatisoida? Kyllä voi!

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!