Siirry suoraan sisältöön

Toimivampaa maailmaa luomassa digitaalisen aineistonhallinnan avulla

Destia luo toimivampaa maailmaa suunnittelemalla, rakentamalla ja ylläpitämällä liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne-  ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Työssä tarvitaan paljon erilaisia materiaaleja mielikuvamainonnasta työturvallisuuden viestintään. Arvokasta, digitaalista brändiaineistoaan Destia hallitsee Granon aineistonhallinnan avulla.

– Materiaalipankki on sujuvoittanut viestinnän arkea. Nykyisin meillä on yksi paikka kaikelle brändiä tukevalle materiaalille, työturvallisuusviestinnästä lehti-ilmoituksiin ja videoihin. Isot tiedostot, kuten taitto-tiedostot, on helppo jakaa tarvittaville yhteistyökumppaneille jatkohyödyntämistä varten. Materiaalit ovat aina kaikkien osapuolien käytettävissä ja päivitettävissä myös mobiilisti, kertoo Anni Kettunen Destiasta.

Destialle toteutettu EMMi-materiaalipankki on tällä hetkellä suurelta osin markkinoinnin ja viestinnän työkalu. Palvelusta löytyy niin logoja, kuvia, videoita kuin niiden ohjeistuksiakin. Palveluun on jäsennelty muun muassa tärkeät brändiin liittyvät ohjeistukset, markkinointimateriaalit ja videot, aineistoliikenne kumppaneiden välillä, sidosryhmäjulkaisujen materiaalit sekä lukuisten Destian toteuttamien projektien viestintäaineistot.

Destia sai markkinointinsa ja viestintänsä työkaluksi Granon EMMi-aineistohallinnan.

 Tutustu Granon EMMi-aineistonhallintatyökaluun >>

Juttu on julkaistu alun perin 9.10.2017 ja sitä on päivitetty 6.10.2022.
Ota yhteyttä