+358 (0) 306 667 500 Kundservice (8:00-16:00)

Material- och informationshantering

 

Är det lätt att hantera digital information i ditt företag?

Företag producerar, bearbetar och delar ut stora mängder bilder och annat material varje dag. Vi erbjuder ett omfattande verktyg för hantering av material och materialtrafik med hjälp av vilket du kan lagra och dela allt du vill. Verktyget konverterar bilder och visar flersidiga dokument och videofiler direkt i tjänsten. Med hjälp av materialbanken är det lätt att flytta även stora filer. Materialbanken är tillgänglig med en vanlig webbläsare – inklusive mobila apparater. Vi ser till att du har materialbanken till ditt förfogande, i alla situationer.
 
Det kan finnas ett obegränsat antal olika användarrättigheter i tjänsten för att den rätta målgruppen alltid har tillgång till materialen – snabbt, säkert och lätt. Med hjälp av integrationsverktygen rör sig material och information lätt mellan olika system. Tjänstens informationsstruktur kan bearbetas för dina behov och den kan samtidigt spara både produktinformation, metadata om bilder och annan tilläggsinformation om materialet.
 

Åtskilliga företag, från stora till små, litar på Granos lösningar för materialhantering. Våra tjänster har ett utmärkt dataskydd och all data lagras i Finland.

MATERIAL- OCH MEDIEBANK

Vår material- och mediebank hjälper dig att lagra och dela företagets digitala material.

 

FÖRETAGETS BILDBANK

En användarvänlig och datasäker bildbank för företag och sammanslutningar.

MATERIALHANTERING – DAM

Från okomplicerade bildbanker till material- och kanaloberoende informationshanteringscentraler för flera användargrupper.

HANTERING AV PRODUKTINFORMATION – PIM

En tjänst för hantering av produktinformation som möjliggör hantering av företagets produktinformation oavsett tid och plats.

SAAS-TJÄNSTEN

Hantera dina material med webbläsaren oavsett tid, plats eller terminal.

Jätä tarjouspyyntö

DIN EXPERT NÄR DET GÄLLER MATERIAL- OCH INFORMATIONS-
HANTERING

Timo_Luoto

TIMO LUOTO

+358 50 593 7289

timo.luoto@grano.fi

Kontakta oss