Kirjapaino ja kirjan painatus

Täyden palvelun kirjapaino, pienet ja suuret teokset.

Tilaa tai pyydä tarjous Aineisto-ohjeet
Kirjapaino ja kirjan painatus

Olemme Pohjoismaiden suurimpia painotaloja. Tarjoamme sinulle kaikki kirjapainopalvelut kustannustehokkaasti, monipuolisesti ja nopeasti. Suurella sydämellä ja parhailla painokoneilla. Kirjan painatus on yksi erikoisvahvuuksistamme.

Kirjan-painatus

Mitä kirjan painatus Granolla sisältää?

Painamme sekä kova- että pehmeäkantisia kirjoja. Ommeltuna tai liimattuna. Toteutamme erikoisetkin kirjaformaatit. Hybridipainatus varmistaa julkaisullesi parhaan painojäljen – varsinkin jos käytetään päällystämätöntä paperia. 

Kansien erikoislakkaukset ja laminoinnit onnistuvat, samoin kuin vaativatkin kuvankäsittelyt ja -syväykset. Meiltä hoituu tilaus kun tilaus ­– tarvitsetpa pienen tai massiivisen erän, pieni- tai suurikokoisen kirjan, homma hoituu nopeasti ja ammattitaidolla. 

Monipuolinen laite- ja painometodikantamme tarjoaa sinulle poikkeukselliset mahdollisuudet painotöiden toteuttamiseen. Offsetpainolla tai digipainotekniikalla. Ja tämä kaikki useissa toimipisteissämme ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja nido ajatuksesi yksiin kansiin jo tänään – kirjan painatus Granolla kannattaa!

P.S. Ole yhteydessä heti, kun kirjan painatus on mielessäsi, niin räätälöimme sinulle alusta asti parhaat ratkaisut.

  • Kustannustehokas prosessi
  • Monipuoliset kirjaformaatit
  • Graafinen suunnittelu ja taitto
  • Paperin valinta ja painatus
  • Erikoisefektit
  • Postitus ja varastointi

New call-to-action

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm