Siirry suoraan sisältöön

Auton teippaus onnistuu myös keskellä yötä

Grano on avannut pääkaupunkiseudulle uuden G24/7-autoteippaamon. Tuusulassa, vain viisi kilometriä Kehä III:lta, sijaitseva teippaamo mahdollistaa entistä joustavammat teippauspalvelut lähes tauotta liikenteessä oleville ajoneuvoille.

Auton voi jättää halliin etukäteen sovittuna aikana, vaikkapa keskellä yötä ja sen voi noutaa vuorokauden kuluessa. 

Monet autot ovat jatkuvasti liikenteessä ja teippaamiselle jää vain vähän aikaa. Kellon ympäri viikon jokaisena päivänä auki olevan teippaamon ansiosta autot saadaan nopeasti takaisin tien päälle. Näin yritykseltä säästyy sekä aikaa että kustannuksia, Granon G24/7-teippauskonseptista vastaava Lasse Järvinen toteaa.

Autoteipit tehdään Granon teippituotannossa etukäteen ja toimitetaan Tuusulaan, jossa teippaus suoritetaan sovittuna ajankohtana.

Teippaukseen tarvitaan auton koosta ja teippauksen laajuudesta riippuen 4-16 tuntia. Tuona aikana auto pestään, vanhat teipit poistetaan ja uudet asennetaan. Lisäksi teippien annetaan kunnolla kuivua ja kiinnittyä pintaan lämpimässä teippaushallissa ennen ajoon siirtymistä. Valvotuissa olosuhteissa asennetuilla sertifioiduilla teippikalvoilla on tehdastakuu, Järvinen kertoo.

VAASAN Oy:n autoihin teipattiin uusi ilme

VAASAN Oy toteutti 15 auton teippaukset Granossa. Autot olivat ympäri Suomen kulkevia isoja, kaksiosaisia runko-autoja sekä pienempiä jakeluautoja. Edellisestä autojen teippauksesta oli kulunut jo pidempi aika ja nyt tehdyillä teippauksilla haluttiin näkyvyyttä uudelle brändi-ilmeelle.

Vaasan_oy.jpg

Autojen teippaus on hyvä keino saada lisää näkyvyyttä katukuvaan. Pinnat ovat näyttäviä ja isoja, ja autot kulkevat laajalla alueella Suomessa. Teippauksilla saa kattavan ja pitkäaikaisen näkyvyyden kun vertaa esimerkiksi viikon kestävään kiinteään ulkomainoskampanjaan, toteaa VAASAN Oy:n Trade Marketing Manager Marianne Horppu.

VAASAN Oy toteutti teippien graafisen ilmeen mainostoimistossa, joka toimitti aineistot suoraan Granoon. Projekti eteni ilman ylimääräisiä osapuolia. Grano vastasi kokonaisuudessaan siitä, että mainostoimiston aineisto muuntui pyörillä kulkevaksi mainokseksi ja autot pääsivät uudessa kuosissa nopeasti takaisin liikenteeseen.

Teippausprojekti oli meidän näkökulmastamme helppo, sillä kaikki hoitui Granon toimesta. Mitä vähemmän projektissa on toimijoita, sen parempi, Horppu toteaa.

VAASAN Oy:n autot teipattiin uudessa G24/7-autoteippaamossa ja muualla Suomessa, kuten Porvoossa ja Oulussa. Grano teippaa ajoneuvoja ympäri Suomea kattavan asennusverkostonsa ansiosta. Viime vuoden aikana yli 1 500 autoa sai uuden ilmeen Granon teippitehtaalta.

 

Tutustu Granon teippauspalveluihin >>

Juttu on julkaistu alun perin 19.01.2016 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.