Granon tiimi mukana Red Bull Mäkiauto GP:ssä

Red Bull Mäkiauto GP on kansainvälinen tapahtuma, jossa osallistuvat joukkueet laskevat mäkeä itse rakentamillaan menopeleillä. Kisoja on järjestetty jo melkein kahdenkymmenen vuoden ajan ympäri maailmaa – sadatta tapahtumaa juhlittiin 2015 Jordanian Ammanissa. 

Tuomaristo arvioi suorituksia nopeuden, luovuuden sekä show:n perusteella, joten lähes mitä vain voi olla odotettavissa. Kisaan on osallistunut vuosien varrella muun muassa Paavi, Batman sekä Golden Gate -silta. 

Granon mäkiautotiimi, La Grano Nostra, lähtee valloittamaan korkeinta koroketta savuisen mafia-teeman säestämänä. Näin tiimi kuvailee itseään:

– La Grano Nostra jättää vallesmannit ja muut vasikat nielemään pölyä kiihdyttäessään kohti auringonlaskua kallisarvoiset kontrabandit takakontissaan. La Grano Nostran suurimmalta osin kierrätyskelpoisista materiaaleista valmistettu, äärimmilleen viritetty automobiili edustaa aikansa moderneinta muotokieltä ja sen on todettu aiheuttavan kateutta ja ihailua kanssakilpailijoissaan.

Tapahtuman nettisivuilla on käynnissä parhaan tiimin äänestys, jossa La Grano Nostra tarvitsee kaiken mahdollisen tuen. (Äänestys on päättynyt!)

Tapahtuma järjestetään Helsingin Tähtitorninmäellä 19. elokuuta. 

Grano-tiimin Tytti esittäytyy

Grano-tiimin Aaro esittäytyy.

Grano-tiimin Mikko esittäytyy.

Grano-tiimin Jarno esittäytyy.

 

Juttu on julkaistu alun perin 3.08.2017 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.