Viisi vinkkiä Grano Media Towerin™ käyttöön

Suurten, siirrettävien ja tarkkaresoluutioisten Grano Media Tower -näyttöratkaisujen avulla saat viestisi näkyviin suurissakin yleisötapahtumissa, kuten urheilutapahtumissa, festivaaleilla ja ulkoilmakonserteissa. Nappaa tästä artikkelista talteen viisi vinkkiä Grano Media Towereiden käyttöön. 

1. Siirrä massatapahtumat digiaikaan

Grano Media Towerin™ avulla luot reaaliaikaista ja visuaalisesti upeaa sisältöä helposti. Näytöllä voi viestiä esimerkiksi monikanavaisia sisältöjä, liikkuvaa kuvaa tai ajaa vaikkapa livelähetystä sekä päivittää sisältöä tarvittaessa todella nopeasti näyttöjen etähallintapalvelun kautta.

2. Palvele ja viesti monikielisesti

Media Towerin™ sisällöt voidaan luoda monikielisiksi ja vaihtuvan sisällön ansiosta on helppo palvella myös kansainvälistä yleisöä. Granon kautta hoituvat sisällöntuotanto ja -hallinta sekä myös käännöspalvelut.

3. Vahvista omaa brändiä ja luo tunnelmaa

Media Towerin™ sisällön avulla vahvistat omaa brändiä esimerkiksi tuotelanseerauksissa ja suurissa tapahtumissa. Koko näyttö jalustoineen voidaan brändätä yrityksen tai tuotteen ilmeeseen sopivaksi. Media Towerin™ avulla voidaan myös luoda tunnelmaa ajamalla näytölle liikkuvaa luontokuvaa esimerkiksi suomalaisista revontulista tai meren kohinassa huojuvista palmuista, yrityksen tarve ja tapahtuman luonne huomioiden. Grano tarjoaa asiakkaidensa apukäsiksi ammattitaitoisen, yli 70 graafista suunnittelijaa sisältävän markkinointiviestinnän ammattilaistiimin suunnittelemaan ja tuottamaan tarvittavat sisällöt.

4. Viesti vaikkapa suuresta tietyömaasta ja sen etenemisestä

Varmista alueen turvallinen käyttö lisäämällä opastusta työmaan vaihtuvissa olosuhteissa. Päivittämällä sisältöä reaaliaikaisesti voidaan reagoida työmaalla tapahtuviin muutoksiin ja viestiä työmaan aikataulusta.

5. Rakenna turvallisuutta massatapahtumaan

Mahdollisuus liikutella suuria ihmismassoja nopeasti ja hallitusti esimerkiksi tapahtumassa sattuneen kriisitilanteen tai turvallisuusuhan alla. Näyttöjen havaittavuus on hyvä ja nopeasti muutettavan sisällön ansiosta voidaan muuttuneessa tilanteessa toimia aktiivisesti ja ohjata ihmisjoukkoja turvallisesti sekä jakaa poistumisohjeita hätätilanteissa kätevällä hätäviestiominaisuudella. Sisältö on etähallittavissa näyttökohtaisesti ja sarjana. Näyttävän kokonsa ja huomioarvonsa takia Grano Media Tower™ toimii myös infopisteenä, jonka luo ihmisten on helppo kokoontua massatapahtumissa.

5+1

Suunnittele sisällöt hyvissä ajoin ja hyödynnä Granon palvelu tapahtuma-aikana nopeasti muuttuvissa tarpeissa. Grano Media Towerin™ avulla voi varautua ja pohtia mahdollisia turvallisuusnäkökulmia sekä luoda niihin erilaisia sisältöjä ennakkoon. Näyttöjen yhteyteen voidaan liittää myös kävijämäärän mittaus syvyyskameratekniikalla. Näin asiakas saa ajantasaista tietoa sisällön vaikuttavuudesta ja tapahtuman kävijämäärästä. Palvelu täyttää GDPR-vaatimukset, kenenkään henkilötietoja tai kuvia ei kerätä tai tallenneta.

Grano_MediaTower_FullResolution-1

Kuvat: Grano Oy, Teksti: Tanja Kakko


Grano Media Towereilla lisäät näkyvyyttä >>

Juttu on julkaistu alun perin 4.08.2023 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.