Takaisin

neon2.jpg

Grano investoi vahvasti myymälän ja kaupan markkinointiratkaisuihin ostamalla valomainos- ja myymäläilmeitä toteuttavan Kuopion Neon2 Oy:n. Yrityskaupalla Grano hakee markkinajohtajan paikkaa myös  myymälän ja kaupan markkinointiratkaisuiden toteuttajana. Kuopion Neon 2 Oy:n kaikki 25 työntekijää jatkavat yhtiön palveluksessa, yhtiön ollessa tästä eteenpäin osa Grano-konsernia.

”Granon strategiassa olemme kääntäneet graafisen toimialan murroksen kilpailueduksi. Nämä uudistukset mahdollistavat markkinajohtajan paikan myös myymälämarkkinoinnin kentässä. Kuluttajat haluavat yhdenmukaista ostokokemusta niin verkossa kuin myymälässä. Käytännössä se tarkoittaa samojen viestien ja palveluiden löytymistä niin digikanavista kuin kivijalastakin. Digitaalisen ja painetun viestin yhdistäminen, toteuttaminen ja julkaisu yhden toimijan kanssa tehostaa tekemistä ja tuo mitattavuutta. Kun tähän yhdistetään vielä vahva logistiikka ja valtakunnallinen asennusverkosto niin saatu synergia on kiistaton. Tässä kokonaisketjussa olemme omaa luokkaamme, linjaa Grano Oy:n varatoimitusjohtaja Mirka Airaksinen.

”Olemme kasvaneet reilun kahdenkymmenen vuoden aikana valomainostoimittajasta projektitoimittajaksi myymälöiden sisä- ja ulkomiljööpalveluissa. Vahva osaamisemme myymälämiljöiden suunnittelusta ja toteutuksesta asennukseen asti täydentyy nyt Granon monipuolisella tuotannolla ja kapasiteetilla joka tuo hartialeveyttä mittavimpiinkin projekteihin. Toista yhtä vahvaa toimijaa ei Suomen markkinoilta löydy”, iloitsee Kuopion Neon2 Oy:n toimitusjohtaja Jukka Väänänen.

Lisätietoja:

Mirka Airaksinen
varatoimitusjohtaja, Grano Oy
mirka.airaksinen@grano.fi
p. 044 766 2626

Jukka Väänänen
toimitusjohtaja, Kuopion Neon 2 Oy
jukka.vaananen@neon2.com

p. 0400 881 928