Siirry suoraan sisältöön

Suomi on vuoden 2022 Jääkiekon maailmanmestari!

Suomi on vuoden 2022 Jääkiekon maailmanmestari!

Granolla oli suuri kunnia olla vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani. Olimme toteuttamassa ja jalkauttamassa Making Miracles -teemaa yhdessä MM-kisaorganisaation kanssa.

Suomi isännöi miesten jääkiekon MM-kisoja 13.−29.5.2022. Suomen yhdeksännet MM-kotikisat pelattiin Tampereella ja Helsingissä. MM-kisojen finaali järjestettiin Tampereen uudella Nokia Arenalla. Lopputulos oli huikea, sillä Suomi voitti kultaa kaatamalla finaalissa Kanadan lukemin 4-3! Kannen areenaa ei unohdeta MM-kultajuhlien jälkeenkään, sillä vuoden 2023 Jääkiekon MM-kisat järjestetään Tampereella.

Arvot kohtasivat yhteistyössä

Vuoden 2022 MM-kisojen arvoina olivat vastuullisuus, hauskuus ja yhteisöllisyys. Making Miracles -teeman avulla tuotiin esille muun muassa erilaisia jääkiekkoon ja yhteisöihin liittyviä ihmeitä. Grano otti arvot ja teeman vastaan ilolla, sillä vastuullisuus huomioidaan Granolla kaikessa tekemisessä. Lisäksi MM-kisaorganisaatio antoi hyvän pohjan tavoitteille, jotta MM-kisat saataisiin mallikkaasti maaliin.

Jokaisella MM-kisojen yhteistyötaholla oli rooli järjestelyissä. Making Miracles -teeman jalkauttamisen lisäksi Granon EMMi-aineistonhallintaratkaisu toimi MM-kisojen media- ja aineistopankkina ja Grano toimitti kisojen painotuotteita ja tapahtumaratkaisuja.

Suuret kiitokset MM-kisaorganisaatiolle

Haluamme kiittää koko Granon voimin MM-kisaorganisaatiota, kisajärjestäjiä sekä Tampereen Nokia Arenan henkilöstöä. MM-kisaorganisaatio järjesti vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisat upean teeman sekä hienojen arvojen siivittämänä. Olemme otettuja ja kiitollisia siitä, että luotitte granolaisten ammattitaitoon ja saimme tehdä yhteistyötä kanssanne. Nyt voimme juhlistaa upeaa maailmanmestaruutta ja jakaa juhlatunnelman koko Suomen kanssa.

Juttu on julkaistu alun perin 30.05.2022 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.