<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Valomainokset ja valotaulut

valitse moderni valomainos tai valotaulu – ja loistat aina!

Yli miljoonan LED-valon10 000 valomainoksen ja 23 vuoden kokemuksella suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti erilaiset valomainokset, valotaulut, liikepaikkapylväät, mainostornit, pylonit, myymälämiljööt, opasteet, friisit, teippaukset ja suurkuvatulosteet. Nopeasti ja kustannustehokkaasti. 
Ledit valonlähteenä ovat kestävä ja energiatehokas ratkaisu. Ympäristöystävällinen teknologia mahdollistaa monimuotoisten LED-valomainosten ja muiden mainosrakenteiden ja teknisten ratkaisujen toteutuksen.
 
Lisäksi huolehdimme valomainosten huolloista sekä niiden ilmeiden päivityksestä yrityksesi tarpeiden mukaan.
 
Valitse valomainos tai valotaulu – ja loistat aina!
 

Asiantuntijasi

Harri Halonen Asiantuntija Valomainokset ja valotaulut Grano

Harri Halonen

Myyntipäällikkö

+358 44 088 1928

harri.halonen@grano.fi

Ota yhteyttä

Avaimet käteen -periaatteella, läpi Suomen

suunnittelu

Suunnittelu

Ideoimme, suunnittelemme ja valmistamme kestäviä valomainoksia käytännössä testatuista materiaaleista. Parhaat materiaalit kirjainrunkoihin ovat: Pulveripolttomaalattu, sinkitty teräslevy, peilipintainen tai harjattu RST -pelti tai alumiini käyttötarpeen mukaan.
ymparistoystavallinen-valmistus

Valmistus

Tehtaamme koko laitekanta edustaa alan uusinta teknologiaa. Tunnemme ympäristövastuumme ja pitkälle viedyn tietokoneohjauksen ansiosta materiaalihävikkimme on erittäin vähäinen. Lisäksi huolehdimme syntyneiden jätteiden asianmukaisesta käsittelystä.
asennus

Asennus

Asennusverkostomme kattaa koko Suomen. Valomainosten asennuksiin hyvin sopivilla nostoja kuljetuskalustoilla varustetut tiimimme löytyvät 16 paikkakunnalta. Asianmukaiset turvalaitteet, sähköurakointioikeudet ja muut lakisääteiset työturvallisuuteen ja laitteiden käyttöönottoon liittyvät asiat ovat meille itsestäänselvyys.
huolto

Huolto

Vaikka tuotteemme valmistetaan kestäviksi ja pitkäikäisiksi – voi niitä joutua huoltamaan. Varsinkin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vaativat usein veronsa. Säännöllinen huoltopalvelumme pitää mainokset ajan tasalla ja ennen kaikkea näyttävinä.