Auton teippaus

Autoteippaukset omasta aineistostasi tai "avaimet käteen" -periaatteella, valtakunnallisesti.

 

Tilaa tai pyydä tarjous
 • Ajoneuvoteippaukset auto
 • Ajoneuvoteippaukset Savonlinja

Auton teippauksella tavoitat jopa tuhansia silmäpareja päivässä

Autoteippaus on kustannustehokas tapa välittää viestisi, sillä auton teippauksella saavutat runsaasti mainospinta-alaa ilman mediakustannuksia.

Hyvällä ajoneuvoteippauksella tavoitat jopa 20 % enemmän kontakteja kuin kiinteällä ilmoituksella. Tee teippauksella autostasi upea mainospinta!

New call-to-action

Kaivattua näkyvyyttä ajoneuvoteippauksella

Raskaat ajoneuvot, työkoneet, autot, bussit, junat ja polkupyörät – hyödynnä kulkuneuvoja brändisi tunnettuuden kasvattamisessa. Ajoneuvoteippauksella kiinnität kustannustehokkaasti huomiota viestiisi ja tuot brändisi tuhansien silmäparien nähtäville päivittäin.

Teippaamme ajoneuvot  sekä pidempi- että lyhytaikaiseen käyttöön. Auton yliteippaukset voimme tehdä sinun omissa tiloissasi tai meidän tiloissamme. Voit myös suunnitella teippaukset itse tai antaa graafisten ammattilaistemme auttaa. Meiltä saat autoteippaukset halutessasi "avaimet käteen" -periaatteella, valtakunnallisesti.

Miksi autoteippaus kannattaa tehdä meillä:

 • Valtakunnallinen suunnittelu, tuotanto ja asennuspalvelu
 • Kustannustehokas
 • Nopea suunnittelu ja asennus
 • Auton teippaus suojaa maalipintaa ja parantaa jälleenmyyntiarvoa
 • Sopii lyhytaikaisiin kampanjoihin ja tapahtumiin tai pitkäikäisiin yritysilmeisiin

Brändäämme minkä tahansa ajoneuvon sinun toiveidesi mukaan aina logo- ja yhteystietoteippauksista näyttäviin yliteippauksiin. Teippauksiamme voit hyödyntää missä vain: kaduilla, ilmassa, raiteilla tai metsässä. Autamme mielellämme myös suunnittelussa, jos haluat viestillesi ammattimaisen jäljen.

Toteutamme sekä lyhytaikaisia kampanjateippauksia että koko ajoneuvon elinkaaren kestäviä teippauksia. Valitsemme aina oikeat materiaalit tarpeidesi mukaan, ja teemme työn avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta tuotantoon ja asennukseen. Ammattitaitoiset projektipäällikkömme huolehtivat tuotannon sujuvuudesta ja pitävät paketin näpeissään. Uskalla siis unelmoida, kerro meille toiveesi, niin toteutamme ne.

Meillä on yhdeksän teippaushallia ympäri Suomea. Teemme kaikki teippaukset takuutyönä, eli voit aina luottaa saavasi laatua, kun  työskentelet kanssamme. 

Teippaa autosi meillä  ja nouse ulkomedioiden valioluokkaan! 

Ajoneuvoteippaukset-prosessi

 

Viisi vinkkiä onnistuneeseen ajoneuvoteippaukseen:

 • Kartoita omat tarpeesi.
 • Panosta suunnitteluun. Suunnitteluvaihe on erittäin tärkeässä roolissa projektin onnistumisen kannalta.
 • Konsultoi ammattilaista hyvissä ajoin.
 • Varaa aikaa testaamiseen.
 • Huomioi vuodenaikojen vaikutus projektin kestoon ja toteutusajankohtaan.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm