Siirry suoraan sisältöön

Grano Media Tower™ viesti jääkiekon MM-kisoissa Tampereella 2022

Grano Media Tower™ viesti jääkiekon MM-kisoissa Tampereella 2022

Tampereella ja Helsingissä toukokuussa 2022 pelatuissa jääkiekon MM-kisoissa käytettiin Granon innovoimaa, liikuteltavaa Grano Media Tower™ -näyttöviestintäratkaisua. Grano Media Tower™ toimi Tampereen Nokia Arenan Fan Zonen pääasiallisena viestintävälineenä kisojen aikana. Ratkaisu sai kiitosta uudesta tavasta viestiä massatapahtumissa ja korkeasta palvelutasosta, jota Grano tarjosi kisajärjestäjälle viestinnän tueksi.

Kun paikalla on tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia osallistujia ja samalla tilaisuuden tulee sujua jouhevasti ja turvallisesti, on viestintä yleisölle avainasemassa. Grano on kehittänyt massatapahtumien tarpeisiin uuden innovatiivisen tuotteen, Grano Media Towerin™, joka on ainutlaatuinen liikuteltava näyttöviestintäratkaisu massatapahtumiin.

– Grano Media Tower™ viesti Fan Zone -kävijöillemme alueen aukioloajoista sekä ohjelmasta koko tapahtuman ajan. Käytimme tilaisuuksissa kahta Grano Media Toweria™, joista toinen oli portilla ja toinen ohjelmateltan luona. Näytöt olivat kokonsa ansiosta todella hyvin havaittuja ja viestivät molemmin puolin kaksipuolisen näyttönsä ansiosta. Meillä erityistä kiitosta ne saivat kävijöiltä informatiivisuudesta – kävijöiden oli helppo seurata ohjelmaa sekä Fan Zonen aukioloa näytöiltä, kertoo Lotta Hurskainen, 2022 Jääkiekon MM-kisojen Fan Zonesta vastannut Event Coordinator.

Grano sai tunnustusta digitaalisten näyttöjen suurimmassa seminaaritapahtumassa European Digital Signage Summit 2022:ssa, jossa sille myönnettiin Rising Star -tunnustus toimialan merkittävimmän julkaisun Invidis Intelligencen toimesta. Grano noteerattiin yhdeksi Pohjoismaiden kiinnostavimmaksi yritykseksi Digital Signage -ratkaisutoimittajien joukossa, joihin Grano Media Towerkin™ lukeutuu.

Grano Media Tower on kaksipuolinen ja tarkkaresoluutioinen, sekä pysty- että vaakaformaattiin asennettavissa oleva LED-näyttö, jonka viestintäkapasiteetti on laaja. Se sopii käytettäväksi sekä ulkona että sisällä, ainoa vaade on sähköpiste näytön läheisyydessä ja alueella toimiva 4G-verkkoyhteys. Näytölle voidaan valjastaa vaihtuvaa sisältöä ja näyttöjen sisällönhallinta toimii SaaS-etähallintapalvelun kautta, eli näytöillä toistettavat sisällöt voidaan päivittää ajantasaisesti mistä tahansa verkkoyhteyden päästä.

Jääkiekon MM-kisoissa käytettiin myös ajastettuja sisältöjä, mikä helpotti toimimista ja viestintää alueella. Fan Zonen kävijämäärät ovat tiedossa päiväkohtaisesti näyttöön lisätyn kameratoiminnon ansiosta. Sisältöä voi myös päivittää erittäin nopeasti tapahtuman hektisyyden niin vaatiessa.

– Varauduimme Leijonien voittoon jo etukäteen luomalla onnittelusisällöt suomeksi ja englanniksi. Myös muiden joukkueiden voittoon oli luonnollisesti varauduttu omalla englanninkielisellä sisällöllään. Kun Leijonien voitto varmistui, saimme ajettua heti näytöille Onnea Leijonat -viestintää. Granon puolelta Towerien asennus ja sisältöjen valmistelu toimi erittäin hienosti. Meillä oli Granolta useita yhteyshenkilöitä, jotka palvelivat meitä koko tapahtuman ajan. Sisältömuutokset saatiin liveksi aikataulujemme muuttuessa lennossa. Sanoisin, että näyttöjen ansiosta pystyimme parantamaan asiakaskokemusta ja lisäksi näytöt helpottivat järjestäjien työkuormaa, kiittelee Lotta. 

Kirjoitus on julkaistu ensin Grano Magazine -asiakaslehdessä 2023. Teksti Tanja Kakko, kuvat Marko Hannula, Suomen Jääkiekkoliitto ry. 

- Näytöt olivat kokonsa ansiosta todella hyvin havaittuja ja viestivät molemmin puolin kasipuolisen näyttönsä ansiosta, 2022 Jääkiekon MM-kisojen Fan Zonesta vastannut Event Coordinator Lotta Hurskainen

 


Grano Media Towereilla lisäät näkyvyyttä >>

Kaipaako suurtapahtumasi näyttöratkaisua?

  • Grano Media Towereiden™ ansiosta vuoden 2022 MM-kisojen asiakaskokemusta saatiin parannettua.
  • Grano Media Towerit™ havaittiin hyvin ison kokonsa sekä kaksipuoleisuutensa ansiosta.
  • Grano Media Tower™ -näyttöviestintäratkaisu toimi vuoden 2022 MM-kisojen Fan Zonen pääasiallisena viestintävälineenä.
  • Grano Media Towereiden™ ansiosta vuoden 2022 MM-kisojen asiakaskokemusta saatiin parannettua.
  • Grano Media Towerit™ havaittiin hyvin ison kokonsa sekä kaksipuoleisuutensa ansiosta.
  • Grano Media Tower™ -näyttöviestintäratkaisu toimi vuoden 2022 MM-kisojen Fan Zonen pääasiallisena viestintävälineenä.
Juttu on julkaistu alun perin 12.06.2023 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.