Grano Oy ja Tumplate Oy aloittivat yhteistyön videoautomaatiotuotteiden tuottamiseksi

Grano ja Tumplate sopivat yhteistyöstä

Grano Oy ja Tumplate Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Grano Oy tulee tuottamaan myytäväksi videoautomaatiotuotteita Tumplate Oy:n teknologian avulla.

Tumplate on uusi suomalainen digialusta, joka tarjoaa käyttäjilleen kustannustehokkaan tavan luoda brändinmukaista liikkuvaa sisältöä. Grano ja Tumplate allekirjoittivat yhteistyösopimuksen 9.3.2023.

Tuotteiden avulla Grano Oy:n asiakkaat voivat tuottaa korkealaatuisia videoita eri medioihin helposti ja kustannustehokkaasti. Tarvittaessa videot taipuvat myös eri kuvakokoihin. Videot ovat tuotettavissa omatoimisesti selaimella tai jopa täysin automaattisesti Granon EMMi-aineistonhallintajärjestelmässä.

– Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä Tumplate Oy:n kanssa. Tämä tuotesarja on vastaus asiakkaidemme kasvavaan tarpeeseen korkealaatuisten ja edullisten videoiden tuottamiseksi eri tarkoituksiin. Tuotteiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme yksinkertaisen ja tehokkaan tavan tuottaa liikkuvaa kuvaa eri medioihin, kommentoi Grano Oy:n digitaalisten palveluiden johtaja Petteri Paananen.

Tumplate Oy:n toimitusjohtaja Taru Saxelin lisää:

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme aloittaa yhteistyön Grano Oy:n kanssa. Uskomme, että yhdessä voimme tarjota asiakkaille innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja liikkuvan kuvan tuottamiseen.

Lisätietoja

Petteri Paananen
Johtaja - Digitaaliset palvelut - Grano Oy
petteri.paananen@grano.fi 

Taru Saxelin
Toimitusjohtaja - Tumplate Oy
taru@tumplate.com

Grano Oy

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö, joka toteuttaa asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Grano toimii 21 paikkakunnalla Suomessa, liikevaihto on 111,5 milj.€ ja henkilöstön määrä n. 900.

Tumplate Oy

Tumplate on uusi suomalainen digialusta, joka tarjoaa käyttäjilleen uudenlaisen tavan luoda brändinmukaista liikkuvaa sisältöä erittäin kustannustehokkaasti. Alusta mukautuu dynaamisesti digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median formaattien tarpeisiin, käyttö on kustannustehokas, selkeää ja aidosti yrityksen tarpeet huomioivaa - brändi-ilmettä unohtamatta. Tumplatessa yhdistyy vahva suomalainen teknologiaosaaminen ja Amerikan “dream big” -ajattelutapa.

Juttu on julkaistu alun perin 20.03.2023 ja sitä on päivitetty 20.04.2023.