Takaisin

Tokmanni Grano Tilausjärjestelmä

Tokmannin myymälöihin toimitetaan kuukausittain tuhansia erilaisia painotuotteita. Kaikenlaiset myymälöissä tarvittavat painotuotteet, niiden tilaus ja yhtenäinen ilme hallitaan kätevästi Granon tilausjärjestelmän avulla.

”Tokmanni helpottaa asiakkaidensa arkea tarjoamalla kotimaisia ja kansainvälisiä laatutuotteita aina edulliseen hintaan. Granon Multiweb-tilauskanava on puolestaan helpottanut meidän arkeamme – tilaaminen on helppoa, ja kaikkien myymälöiden ilme on myös painotuotteiden osalta laadukas ja yhtenäinen”, kertoo markkinointijohtaja Tomi Hakanpää Tokmannilta.

Tilausjärjestelmään on määritelty kaikki myymälöihin tarvittavat materiaalit. Myymälät voivat itse tilata tarvitsemiaan tuotteita silloin, kun parhaaksi näkevät. Tilaushistoria on aina tallessa ja ajan tasalla.

Osa järjestelmässä olevista tuotteista on valmiina varastossa ja osa valmistetaan tilauksesta. Lisäksi Tokmannin myymälät voivat itse räätälöidä tietyt tuotteet mieleisikseen. Myymälät voivat kirjata palvelussa oleville julistepohjille esimerkiksi omat aukioloaikansa ja tehdä tilauksen. Tuotteet tulostetaan Granossa ja toimitetaan myymälään. Prosessi on hiottu niin, että kun myymälä tekee tilauksensa maanantaiaamuna, tuotteet lähtevät asiakkaalle keskiviikkona.

"Kuluttajalupauksemme on, että toimimme aina fiksun ostamisen puolesta. Luonnollisesti noudatamme sitä myös omissa hankinnoissamme", sanoo Tomi Hakanpää. 

Tutustu Granon tilausjärjestelmiin >>