Tavoitatko markkinointiviestinnällä asiakkaasi 24/7?

Markkinointiviestinnän kokonaisuuden hallinta on haastavampaa kuin aikoihin. Sähköiset kanavat ja sosiaalinen media pirstaloivat viestin ja syövät samalla perinteistä printtimainontaa. Perinteiset mediat eivät ole kuitenkaan hävinneet, vaan oikeilla yhdistelmillä ja valinnoilla saat vahvan asiakaspeiton. Me Granossa autamme asiakkaitamme hyödyntämään kanavat joilla asiakas tavoitetaan.

Markkinointiviestintä ei saa olla liian monimutkaista. Selkeä, yksinkertainen ja johdonmukainen viesti oikeissa kanavissa tuo mitattavuutta ja näkyy lopulta myynnin kasvussa.

Ajoneuvomainonta tavoittaa ja tuo kustannustehokkuutta

Ajoneuvomainonta eli ”liikkuva media” on ikuinen villikortti valitessa eri medioiden välillä. Mikäli yritykselläsi on omaa kuljetuskalustoa on ajoneuvomainonta kustannustehokasta, onhan mediatila omissa käsissä. Näin voit ns. lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: logistiikka pelaa ja autojesi pinnat tuottavat euroja liikenteessä. Haluatpa näkyvyyttä brändille, tuotteelle tai määräaikaisesti toteutettavalle kampanjalle on ajoneuvoteippaus toimiva mediakanava.

Parhaita tuloksia saadaan jos rinnalle yhdistetään myös muita esimerkiksi sosiaalisen median kanavia. Liikkuva media on dynaaminen ja kustannustehokas tapa toteuttaa markkinointiviestintää siellä missä asiakkaasikin on. On laskettu, että liikkeellä oleva mainos on jopa 20% tehokkaampi, kuin paikallaan pönöttävä mainos.

Hyötyajoneuvojen määrä lisääntyy koko ajan ja tällä hetkellä teillämme liikkuu yli 420 000 rekisterissä olevaa ajoneuvoa. Rekat, bussit, junat, pakettiautot sekä taksit liikuttavat tavaroita ja ihmisiä kaikkialla koko ajan. Huomionarvoista pintaa siis riittää nyt ja tulevaisuudessa.

Grano on ajoneuvoteippausten ammattilainen

Me Granossa tarjoamme palvelukokonaisuuden, joka ei jätä aukkoja eri mediakanavia valittaessa. Hyvä idea on vasta puoliksi tehty ja tarvitsee osaavan toteuttajan. Grano on oikea valinta, kun haet helppoutta. Valitessasi Granon kumppaniksi saat toteutukset kaikkiin kanaviin yhden luukun -periaatteella.

Granon palveluista löydät laadukkaat ratkaisut ajoneuvoteippauksien lisäksi myös julkisivujen teippauksiin. Olemme luotettava kumppani, jolla on tehdastakuut vaativiin ulkomainosprojekteihin. Meillä Granossa projekti alkaa aina ensin huolellisesta kartoituksesta ja oikeiden materiaalien valinnoista. Tuotanto varmistaa viestisi laadukkuuden ja asennukset sujuvat koko valtakunnan alueella.

 

Päivittäiset matkat Suomessa vuosina 2010-2011: (Tarkemmat tiedot löytyvä motiva.fi)

  • 2,89 matkaa/henkilö/vrk
  • matkan keskipituus 14,3 km/vrk
  • liikkumiseen käytetty aika vuorokaudessa 1 h 5 min
  • yhteensä 5 150 miljoonaa matkaa vuodessa

Lue lisää teippauksen hyödyistä.


 

Juttu on julkaistu alun perin 11.01.2017 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.